- הוסף לסימניות
בצד המסך יש לי פס שחור לכל רוחב המסך, נראה כאילו המסך מחולק ל-2.
אשמח לעזרה
תודה.
אשמח לעזרה
תודה.
זה קרה אחרי התקנת תכנה כל שהיא?, שיחקת בהגדרות מסך?, קיבל מכה?. עשית עדכון דרייברים של מסך?בצד המסך יש לי פס שחור לכל רוחב המסך, נראה כאילו המסך מחולק ל-2.
אשמח לעזרה
תודה.
יש מצב שזה רק פיצול מסך
זה פתאום קרה לילנסות לבדוק את הרזולוציה של המסך אם היא מותאמת נכון .
לכוראה זה פיצול מסךצפה בקובץ המצורף 1003251
תודה
אני רואה שבצילום מסך לא רואים את זה מוזר
זה שליש בערך מהמסך לרוחב בצד ימין שחור
מה זה אומר למשוך?והפתרון זה למשוך בדיוק בקו של המסך ניהיה שחור למשוך אותו לקצה
ללחות ולהזיז אם העכברמה זה אומר למשוך?
אוקיכמה דקות אני אעלה תמונה
כמה דקות אני אעלה תמונה
לא זה לא מה שחשבתי
כןניסתם להדליק מחדש את המחשב?
המחשב נפל או משהו???כן
כמה פעמים
לא עוזר
מה יכול להיות?
האם בהפעלת המחשב, לפני הווינדוס, כשהמחשב מתחיל זה גם חתוך כך?
כןהאם בהפעלת המחשב, לפני הווינדוס, כשהמחשב מתחיל זה גם חתוך כך?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים