עזרה איך מסלקים אותה מכאן? החתולה- דחוף

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לפני הרבה שנים אצל הייתה חתולה שקבעה את מושבה מאחורי הדלת של ההורים שלי
והם נורא נגעלים מבע”ח
אבא שלי לא יצא מהבית
וכולם בכו והצתמררו והתגרדו
ניסו להבריח אותה בקישטות בבעיטות ומקלות
שום דבר לא עזר
עד ששכן צדיק שפך עליה כד מים רותחים
מאז היא לא חזרה

• הוסף לסימניות
לי זה צרם
אחרי הכל יצור של הקב"ה
גם אני יצור של הקב"ה
ולא יכולה כבר עם זה ועם חלונות מוגפים ותריסים סגורים כי היא שורטץ את הרשתות והחלונות

• הוסף לסימניות
מה יש לכם?
אסור מים חמים !!! אמאלה!! זה באמת צער בעלי חיים ...
אבל אולי באמת משהוא יכול להעביר אותה למקום אחר....
אל דאגה
לא נעשה את זה
מנסה להשיג מתנדב שיקח אותה מכאן

• הוסף לסימניות
מנסיון שלנו זה לא עוזר
יש לנו גם אחת כזאת
בעלי לקח אותה למושב במרחק חצי שעה נסיעה
והיא חזרה!!!!:mad:

משוועת לרעיון מוצלח יותר

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
תנסו לראות שאף אחד לא נותן לה אוכל

או שפשוט תתחילו לתת לה אוכל במרק רבבבבב מהבית
וככה היא תתחיל להתנחל שם ולא אצלכם

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה