איך מסמנים בתוכנית מקלחון שהוא שיפוע על הריצוף+ וילון?

• הוסף לסימניות
משהו כזה סימבולי, זה עם תעלת ניקוז, כמובן יכול להיות גם עם בור ניקוז:
לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
הנה משהו פשוט יותר

קבצים מצורפים

• מקלחת פשוטה עם ניקוז בריצוף.pdf
    KB 73.4 · צפיות: 110
  • הוסף לסימניות
הרעיון בשרטוט הוא לא רק לשים בלוק סמלי וזהו
אלא להתאים למה שיבנה במציאות לתת גודל אמיתי וכל איפורמציה שנצרכת לבניה
לכן אם היית מבקשת בלוק למקלחון אגנית הייתי מביאה לך בלוק קלאסי
אבל במקרה שזה חלק מהרצפה ממש יש צורך
א- לסמן את גודל המקלחת הריבוע/ מלבן לפי גודל האריחים שיהיו בשיפוע למקלחת
לדוג אם לקחת אריח 30/30 תתני מקלחת 90/90 ז"א 3 אריחים בכל שורה
ב- מאד משנה סוג הניקוז ומיקומו
יש ניקוז תעלה שזה בא בד"כ רוחב 8 ס"מ קרוב לקצה הפנימי במקלחת , השיפוע במקרה כזה יהיה כמו שמסמן בתכנית של @revrut או שהתעלה בקצה ואז יש אלכסון אחיד לכוונו עם חץ
ויש ניקוז נקודתי בו הניקוז יהיה קרוב לפינה הפנימית על ציר האלכסון והאריחים יחתכו באלכסון כלפי הציר הזה
או במרכז ואז יש אלכסונים מכל הצדדים שיוצרים X
פשוט לתכנן את האריחים ואת החיתוך וכדאי להוסיף חץ לכוון הניקוז% 1.5%-1 וזה מה שתשרטטי תכלס

קבצים מצורפים

• מקלחון פס.jpg
    מקלחון פס.jpg
    KB 25.3 · צפיות: 118
  • מקלחת ניקוז נקודתי.jpg
    מקלחת ניקוז נקודתי.jpg
    KB 2.1 · צפיות: 146
נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
הרעיון בשרטוט הוא לא רק לשים בלוק סמלי וזהו
אלא להתאים למה שיבנה במציאות לתת גודל אמיתי וכל איפורמציה שנצרכת לבניה
לכן אם היית מבקשת בלוק למקלחון אגנית הייתי מביאה לך בלוק קלאסי
אבל במקרה שזה חלק מהרצפה ממש יש צורך
א- לסמן את גודל המקלחת הריבוע/ מלבן לפי גודל האריחים שיהיו בשיפוע למקלחת
לדוג אם לקחת אריח 30/30 תתני מקלחת 90/90 ז"א 3 אריחים בכל שורה
ב- מאד משנה סוג הניקוז ומיקומו
יש ניקוז תעלה שזה בא בד"כ רוחב 8 ס"מ קרוב לקצה הפנימי במקלחת , השיפוע במקרה כזה יהיה כמו שמסמן בתכנית של @revrut או שהתעלה בקצה ואז יש אלכסון אחיד לכוונו עם חץ
ויש ניקוז נקודתי בו הניקוז יהיה קרוב לפינה הפנימית על ציר האלכסון והאריחים יחתכו באלכסון כלפי הציר הזה
או במרכז ואז יש אלכסונים מכל הצדדים שיוצרים X
פשוט לתכנן את האריחים ואת החיתוך וכדאי להוסיף חץ לכוון הניקוז% 1.5%-1 וזה מה שתשרטטי תכלס

ברור שבתוכנית ריצוף או פריסות אני אעשה מה שכתבת. ותודה רבה על ההסבר המועיל והמפורט! אני אשתמש בו בהמשך.
אבל כשאת מכינה תוכנית ראשונית של מצב מוצע ללקוח את גם עושה כל הפרוט הזה?
לכן ביקשתי בלוק פשוט שימחיש מה שאני רוצה להציע.

• הוסף לסימניות
תעשי אלכסון שיפוע וניקוז בלי חיתוך אריחים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה