איך מסריטים בקאנון 5D מרק 2

• הוסף לסימניות
לא מוצאת

• הוסף לסימניות
יש איזו הגדרה בתפריט משהו כמו live view/movie record שצריך להעביר לאנבל.
אחרי זה ההקלטה עצמה היא עם הכפתור העגול במרכז הגלגלת כמדומני (אני כבר שנה וחצי לא עם המצלמה הזו וכמעט מעולם לא צילמתי בה וידאו).

• הוסף לסימניות
נראה לי

ככה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הגלים;1842880:
יש איזו הגדרה בתפריט משהו כמו live view/movie record שצריך להעביר לאנבל.
אחרי זה ההקלטה עצמה היא עם הכפתור העגול במרכז הגלגלת כמדומני (אני כבר שנה וחצי לא עם המצלמה הזו וכמעט מעולם לא צילמתי בה וידאו).

מצאתי תודה

• הוסף לסימניות
טוב ניסיתי.

לי יש מארק 2 והכפתורים אצלי בערך במקום הזה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rosmarin;1842941:
טוב ניסיתי.

לי יש מארק 2 והכפתורים אצלי בערך במקום הזה.
ב1 - מה כתוב על הכפתור מה התפקיד שלו?
בשלב 2 סימנת חץ עליון - כנ"ל
תודה

• הוסף לסימניות
אחרי משחק קצר
יש לי כמה שאלות:
יש אפשרות לשנות את העומק שדה?
יש אפשרות של פוקוס אוטומט או רק ידני?
נקודות פוקוס ניתנות לשליטה?
זהו לבינתיים...:)

• הוסף לסימניות
באופן מעשי- מיקוד ידני בלבד.

עומק שדה נשלט משינוי הצמצם.

• הוסף לסימניות
תודה
אני משנה צמצם מ4 עד 22 ולא רואה שינוי
בעוד שבצילום אותו כמובן שכן
ומה שעוד הוא מתקן אוטומטי את התאורה - לדוגמא בחרתי מהירות צילום גבוה ע"מ שיהיה חשוך מעצמו לתוך כמה שניות מתאזן

• הוסף לסימניות
2 נקודות.

יש 2 מצבים לתצוגה במסך.
"תצוגה אמיתית" ו"תצוגה מתקונת/מאוזנת"
אני לא יודע אם הוא מתקן רק בתצוגה או גם בסרט.

דבר שני- את על M ? AV? TV?

• הוסף לסימניות
אם את על M אז זה לא משתנה. רק במסך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה