איך מסתדרים בלי SMS??

• הוסף לסימניות
אני משתמש רק במכשיר כשר, זה מה יש.
אממה? שהרבה אפליקציות שאני חפץ להתקין ע"ג הטאבלט (WIFI בלבד)- דורשות מספר לאימות.
אתמול ניסיתי להתקין אפליקציה שחוסכת זמן בהמתנה לנציג שירות- robohold
אבל היא מחייבת מספר לקבל SMS לקוד כניסה.
יש דרך חינמית לקבל SMS בדיוק למקרים כאלו?

• הוסף לסימניות
אם אתה יכול להזין מס' אחר של טלפון מה טוב, אם לא זו אכן בעיה, יום אחד מישהו יקבל שכל ויפתח את ההודעות sms סוף סוף

• הוסף לסימניות
אני יכול להזין מספר. אבל צריך להכניס באפליקציה את הקוד שהם שלחו ב SMS, כמובן...
וכן, אני לא מצליח להבין מה רע בלפתוח את המכשירים לקבל SMS טכניים בלבד, מחברות, ארגונים, פיקוד העורף, התראות על חיובים כספיים, וכו'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איש שמח;2302258:
אני יכול להזין מספר. אבל צריך להכניס באפליקציה את הקוד שהם שלחו ב SMS, כמובן...
וכן, אני לא מצליח להבין מה רע בלפתוח את המכשירים לקבל SMS טכניים בלבד, מחברות, ארגונים, פיקוד העורף, התראות על חיובים כספיים, וכו'.

גדווווווווווול!!!!
האם אפח'ד לא חשב על זה עד היום, או שחשבו ולא הצליחו לקדם את זה??
אולי תפנה עם הרעיון המדהים הזה לועדת הרבנים.
זה יעזור לעוד הרבה אנשים, כמוני למשל.
כמו שבאינטרנט יש אפשרות כניסה רק לאתרים מאושרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוגת בוקר;2302310:
גדווווווווווול!!!!
האם אפח'ד לא חשב על זה עד היום, או שחשבו ולא הצליחו לקדם את זה??
אולי תפנה עם הרעיון המדהים הזה לועדת הרבנים.
זה יעזור לעוד הרבה אנשים, כמוני למשל.
כמו שבאינטרנט יש אפשרות כניסה רק לאתרים מאושרים.
וועדת הרבנים לענייני תקשורת מקבילה בערך לועד בני הישיבות בא"י, מבחינת רמת השירות לאזרח, וד"ל

• הוסף לסימניות
תראה - יש פעמים שזה כן נותן לפלאפון כשר - שוה לנסות,
ויש פעמים שזה מזהה שההודעה לא התקבלה - אז הום שולחים קוד אימות בספרות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Avshalom05;2303833:
תראה - יש פעמים שזה כן נותן לפלאפון כשר - שוה לנסות,
ויש פעמים שזה מזהה שההודעה לא התקבלה - אז הום שולחים קוד אימות בספרות

במירב האפליקציות שדורשות סיסמה חוזרת בSMS זה לא יעבוד בהודעות קוליות.

אבל אמור להתגלגל באינטרנט כמה אפליקציות של SMS עם קו ויראטולי. (נראה לי שכדי לקבל את הקו הזה גם צריך להכניס SMS וכנ"ל).
תחפש SMS למחשב.

• הוסף לסימניות
ניתן לפנות אליי במיל שבחתימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה