איך מעבירים אתר משרת שקרא הוסטינגר לשרת אחר?

• הוסף לסימניות
חברה שלי שהאתר שלה מאוכסן שם שואלת בדחיפות,
איך מעבירים אתר משרת שקרא הוסטינגר לשרת אחר?

• הוסף לסימניות
מעניין אותי כי אני גם באותו מצב, למה היא עוזבת אותם?

• הוסף לסימניות
שרת איטי יחסית

• הוסף לסימניות
הרבה חברות אחסון נותנים את השירות של העברת האתר בחינם.

• הוסף לסימניות
יש תוספים על השרת, צריך לבדוק עם שרת האכסון החדש.

יש גם תוספים למערכות הניהול (לא כתבתם איזו מערכת?).

ניתן גם להעביר ידנית, ד"ב + קבצי האתר. יש צורך בידע, על מנת לשמור על מבנה קישורים נכון.

• הוסף לסימניות
אני גם אמורה להעביר אתר שנמצא עכשיו בשרת של בוקס לשרת שנמצא בgodaddy
מי יכול לעשות את ההעברה? בוקס? כי מי שהשרת שלו הסתבך עם ההתקנה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב;1828525:
אני גם אמורה להעביר אתר שנמצא עכשיו בשרת של בוקס לשרת שנמצא בgodaddy
מי יכול לעשות את ההעברה? בוקס? כי מי שהשרת שלו הסתבך עם ההתקנה

קודם כל אל תעבירי לGODADDY. זו כנראה מהבחירות הכי גרועות שתוכלי לעשות.

• הוסף לסימניות
זה לא בגללי
זה בעל האתר רוצה, כי משהו נותן לו מקום בשרת בחינם

• הוסף לסימניות
אני ניסיתי פעם להעביר מהוסטינג החינמי הזה ולא הצלחתי למצוא איך אני מורידה את האתר על כל טבלאותיו וכל קבציו

• הוסף לסימניות
דחוף לי לדעת איך להעביר?
השרת הזה הוסטינגר פשוט איטי לחלוטין

• הוסף לסימניות
דברי איתי.
052-76-12369

עשיתי זאת לאחרונה, לאתר שהיה מאוכסן על הוסטינגר. ניסיתי לשדרג את האתר, ומתברר שהחומרה והתוכנה שלו, בכלל לא תומכים בגירסאות המתקדמות של וורדפרס.

הם כותבים בגדול רוחב פס ללא הגבלה ואכסון ללא הגבלה, אבל לא מגלים לך על מגבלת הזכרון הפצפונת, מה שדופק את כל העסק.

ניסיתי להעביר עם תוספים ואפליקציות, פשוט כי זה יותר קל. השרת של הוסטינגר התנתק כל רגע, ולא נתן להעביר את השרת. בלית ברירה עשיתי הכל בעבודת יד.

• הוסף לסימניות
דוקא אני העברתי אתר מאוסטינגר במהירות ובקלות.
הם נותנים קובץ גיבוי ftp ומסד נתונים ישיר להורדה, ומשם הדרך קלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רמה פלוס;1858177:
דוקא אני העברתי אתר מאוסטינגר במהירות ובקלות.
הם נותנים קובץ גיבוי ftp ומסד נתונים ישיר להורדה, ומשם הדרך קלה.

כשניסיתי להשתמש בקובץ הגיבוי שלהם, כל קבצי המדיה נדפקו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה