אופיס 365 איך מעבירים חשבונות דוא"ל שלי מאאוטלוק 10 למחשב חדש?

• הוסף לסימניות
ראיתי שהדרך לעשות היא ע"י יצוא ויבוא, אבל הבעיה שאכן עברו התיקיות, אך לא עברו חשבונות הדוא"ל שלי, ואיני מעוניינת להגדיר מחדש 10 חשבונות מייל...

אשמח לדעת מה הדרך להעביר בבת אחת את כל החשבונות מייל לאאוטלוק החדש [אותה הגירסה].

• הוסף לסימניות
אף אחד לא יודע דרך לעשות זאת?

• הוסף לסימניות
אף אחד לא עשה זאת פעם בחיים?...

אולי בכל זאת?

• הוסף לסימניות
סביר להניח שאי אפשר לעשות את זה, החיבור למייל לא נמצא בהגדרות של אאוטלוק אלא בהגדרות הוינדוס
ואגב, לא צריך לעשות ייצוא כדי להעביר תיקיות, יותר פשוט להעתיק את הקובץ אאוטלוק בשלימותו למחשב החדש

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1793953:
סביר להניח שאי אפשר לעשות את זה, החיבור למייל לא נמצא בהגדרות של אאוטלוק אלא בהגדרות הוינדוס
ואגב, לא צריך לעשות ייצוא כדי להעביר תיקיות, יותר פשוט להעתיק את הקובץ אאוטלוק בשלימותו למחשב החדש

סוף כל סוף התייחסות... יישר כח!

אגב - איך יתכן שהם לא מודיעים באף מקום שלא ניתן להעביר חשבונות רק תיקיות?
בכל אופן מצאתי מקום שבו מציעים לעשות זאת דרך הרגיסטרי, עשיתי זאת אך הוא משום מה כתב לי הודעת שגיאה וחיפש קבצים בכונן F כשאין לי כונן כזה במחשב החדש...
ניתן לראות כאן:
http://support.microsoft.co.il/backup-email-settings-from-outloo/#comment-33547

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה