דרוש מידע איך מעבירים צלצולים לטלפון שיאומי?

• הוסף לסימניות
נמחקו לי כל הצלצולים ואין לי אפילו שמע כשמתקשרים ,
אשמח אם יש מי שיכול להסביר לי איך מעבירים
לא הצלחתי דרך הכבל כשמחברים למחשב

• הוסף לסימניות
כשר אורגינל

• הוסף לסימניות
אז אני לא יודע כי לא נראה לי שאפשר להעביר צלצולים וסתם דברים בכבל מהמחשב

• הוסף לסימניות
אם כבר אז גם אני אשמח להבין איך מוסיפים שירים לטלפון כי הוא כותב שיש אפשרות שכזו אבל כשמחברים אותו למחשב אז הוא כאילו לא קורא אותו

• הוסף לסימניות
אין לי שיאומי אבל לדעתי בכל פלאפון של ועדת הרבנים אי אפשר לחבר למחשב אחרת זה לא כשר לגמרי כי אפשר להכניס למשל בסמסונג יאנג אפליקציות ובשיאומי משחקים וכולי

• הוסף לסימניות
אז מה, אין סיכוי??
מה אני אמורה לעשות?
אין שום אופציה?
מיצידי שיהיה צלצול אחד, כבר לא נורא, אבל ממש אין לי אפילו צלצול ברירת מחדל

• הוסף לסימניות
אין לי שיאומי אבל לדעתי בכל פלאפון של ועדת הרבנים אי אפשר לחבר למחשב אחרת זה לא כשר לגמרי כי אפשר להכניס למשל בסמסונג יאנג אפליקציות ובשיאומי משחקים וכולי

מאוד הגיוני. אבל אם כן אז למה כתוב בטלפון "להורדת שירים חבר ל..."??

• הוסף לסימניות
אז מה, אין סיכוי??
מה אני אמורה לעשות?
אין שום אופציה?
מיצידי שיהיה צלצול אחד, כבר לא נורא, אבל ממש אין לי אפילו צלצול ברירת מחדל

נראה לי שאפשר להקליט את עצמך טאו להקליט סתפ כל שיר ואז להכניס את זה כצלצול. עשיתי את זה כבר כמה פעמיים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה