איך מעבירים שטח מכונן לכונן??...

• הוסף לסימניות
זה מידי מורכב או שזה אפשרי לעשות את זה לבד??:eek:
יש לי 2 כוננים,אחד לתוכן (D) השני לתוכנות ומערכת ההפעלה (C)...
אלא מה - בD יש לי מלא מקום :eek:
ו-C שלי נהיה חנוק ברמה שאי אפשר לעבוד כבר...!!!:mad:
איך אני מעבירה שטח מD ל-C??...:confused:
סתם מיותר לי כל השטח שם,ממילא הכל מועבר לכונן חיצוני.:rolleyes:
תודה!!:D

• הוסף לסימניות
אני עושה גזור והדבק לכונן הרצוי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mbr10;790058:
אני עושה גזור והדבק לכונן הרצוי

לא לזה הכוונה שלי,
אני צריכה יותר שטח בכונן השני - לא להעביר אליו תוכן...
תודה בכ"א...:)

• הוסף לסימניות
על איזה תוכנות את עובדת? אולי יש לך שם מלא קבצי media cache שאפשר למחוק, תריצי תוכנת CCCLEANER אולי יתפנה לך מקום בC, אולי הסל מיחזור שלך מלא?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;790071:
על איזה תוכנות את עובדת? אולי יש לך שם מלא קבצי media cache שאפשר למחוק, תריצי תוכנת CCCLEANER אולי יתפנה לך מקום בC, אולי הסל מיחזור שלך מלא?

אז זה כל הקטע,שלא מותקנות לי הרבה תוכנות במחשב,מה שתופס לי הרבה מקום זה התוכנות של אדובי
וכל פעם כשאני עושה ניקוי אוטומטי לכונן - המחשב כותב לי הודעה שבסיום המחיקה יתפנה לי מקום של לפחות 10 ג'יגה נוספים - ובמציאות משתחרר לי אולי 1 ג'יגה...
התוכנה שרשמת חינמית??

• הוסף לסימניות
ברמת העיקרון ישנה אפשרות להעביר מקום מכונן D לכונן C אבל זה בתנאי שD יהיה ריק לחלוטין וכמו"כ שזה אותו כונן רק עם מחיצות ולא 2 כוננים נפרדים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;790101:
ברמת העיקרון ישנה אפשרות להעביר מקום מכונן D לכונן C אבל זה בתנאי שD יהיה ריק לחלוטין וכמו"כ שזה אותו כונן רק עם מחיצות ולא 2 כוננים נפרדים.
צריך לזה כלים מיוחדים (תוכנה מסויימת?או שקיימת אופציה במערכת ההפעלה??)

• הוסף לסימניות
אמורה להיות אופציה במערכת ההפעלה
(בלי אחריות אם זה לא יצליח לך בסוף..... אין נזקים בכל מקרה..... כך שאין מה להפסיד.... או שזה יצליח או שלא.....)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י HDAS;790151:
אמורה להיות אופציה במערכת ההפעלה
(בלי אחריות אם זה לא יצליח לך בסוף..... אין נזקים בכל מקרה..... כך שאין מה להפסיד.... או שזה יצליח או שלא.....)

את יודעת לכוון אותי יותר איך זה נקרא,ואיפה אני מוצאת את זה??תודה..!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;790074:
אז זה כל הקטע,שלא מותקנות לי הרבה תוכנות במחשב,מה שתופס לי הרבה מקום זה התוכנות של אדובי
וכל פעם כשאני עושה ניקוי אוטומטי לכונן - המחשב כותב לי הודעה שבסיום המחיקה יתפנה לי מקום של לפחות 10 ג'יגה נוספים - ובמציאות משתחרר לי אולי 1 ג'יגה...
התוכנה שרשמת חינמית??
סל המיחזור שלך ריק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RacheliM;790153:
את יודעת לכוון אותי יותר איך זה נקרא,ואיפה אני מוצאת את זה??תודה..!

כונן D ריק? תאתחלי אותו.
יודעת איפה זה ניהול?

אבל לפני זה למה לא תריצי CCLEANER חפשי בפורום נראה לי שתמצאי את התוכנה הזו
ומה עם TEMP? ומה עם RENDER?

• הוסף לסימניות
עד כמה שידוע לי ניתן לקבוע מחיצה בין הכוננים רק בשעת התקנת מערכת הפעלה, מה שאומר שכעת אין לך הרבה מה לעשות אם את לא רוצה לפרמט את המחשב.
אלא שלא נראה לי הגיוני שכונן C התמלא לך ככה סתם אם לא שמרת שם קבצים, ולכן יכול להיות שסי קלינר יכול לעזור לך.
מצרף את התכנה, היא חינמית. יכול להיות שיש גירסא חדישה יותר.

קבצים מצורפים

• סי קלינר.rar
    3.1 MB · צפיות: 41
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
תודה רבה...!!
אני אנסה להריץ אותה,ונראה מה קורה...

• הוסף לסימניות
מה הגודל של כונן C אצלך?

אם באמת הוא מוגדר כקטן מידי (אהם, הכל יחסי)- אז באמת אין מנוס מלהתקין מחדש מערכת הפעלה.
יש תוכנות שמתיימרות לשנות גודל של מחיצות גם אחרי ההתקנה, כמו פרטישן מג'יק - אבל זו לקיחת סיכון שהמערכת לא תעלה אח"כ.
כל עוד את לא משנה את הגודל של הכונן - אז מה שנותר לך זה באמת לאתר את מה שתופס מקום בC ולמחוק/ להעביר לכונן השני. גם תוכנות את יכולה להתקין מחדש ב-D, מקסימום.

אני מעלה לך כאן קובץ של תוכנה שאהובה עלי - היא מאפשרת להציג כל כונן כתרשים עוגה, וכל חלק מהתרשים נפתח לתרשים נוסף ,ומתפקד גם כמו תיקיות של ווינדואוז - לחצן ימני לשאר הפקודות. עוזר מאד למצוא שטחים מבוזבזים... (זה בלי קובץ התקנה - היא אמורה לעבוד אחרי לחיצה על היישום spacex)
אשמח להתעדכן אם זה עזר לך.

קבצים מצורפים

• diskSpace Explorer 2000.zip
    KB 590.4 · צפיות: 25

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה