איך מעבירים שירים מדיסק לנגן MP3 ?

• הוסף לסימניות
איך מעבירים דיסקים לנגן בדרך מהירה ?

תודה

• הוסף לסימניות
דיסק שמע? צריך להעתיק את הדיסק למחשב (ע"י מדיה פלייר או תוכנות אחרות).
ולהעתיק למחשב.

דיסק MP3- העתק מהדיסק והדבק בנגן (או שלח אל> לנגן).

• הוסף לסימניות
יוו קופצת על העניין גם אני מנסה שעות.........
מנסה לעשות שלח אל וזה עושה כאילו אין לי כלום בכונן - למה???
לעומת זאת זה עובד ונפתח במדיה פלייר ....
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי

• הוסף לסימניות
פשוט מאד

מעתיקים את הדיסק למחשב ע"י תפיסת הקובץ וגרירתו לשולחן העבודה או לתיקיה לאמ"כ פותחים את הנגן וגוררים את הקובץ לנגן וזהו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י m3;2367796:
יוו קופצת על העניין גם אני מנסה שעות.........
מנסה לעשות שלח אל וזה עושה כאילו אין לי כלום בכונן - למה???
לעומת זאת זה עובד ונפתח במדיה פלייר ....
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי
כי זה דיסק שמע. סיומות הקבצים הם CDA. צריך להעתיק קודם ע"י מדיה פלייר למחשב, ומשם לנגן. (במדיה פלייר יש לשונית 'העתקה מתקליטור').

• הוסף לסימניות
נכון העתקתי מליוני פעמים ואז נתן לי לעשות סיכרון וזה לא עובד לי :(

• הוסף לסימניות
כשאני מעתיקה למחשב בעזרת מדיה פלייר השיר הראשון תמיד הולך לתיקיה של אמן לא ידוע...
ואז אני צריכה להעתיק שוב...
חשבתי אולי יש דרך אחרת שכל הקבצים עולים יחד

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אני מעתיק עם פורמט פקטורי
זה מאוד מוצלח וגם אפשר מהתחלה לתת שמות של האלבום לכל הקבצים בלחיצה אחת
וגם אתה מחליט באיזה איכות של mp3 תקבל את הקבצים

• הוסף לסימניות
לדעתי הכי טוב עם פורמט פקטורי ואז להעתיק לנגן כמו שכתב אריה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה