כללי איך מעגלים פס בפוטושופ(לצורת גלגל)

• הוסף לסימניות
מה הדרך הכי קלה בפוטושופ לדוגמא אני רוצה לקחת פס של עיטור מסוים ולהופכו לעיגול (גלגל)או להופכו למרובע או משולש וכדו'
כלומר שהתוצאה שתצא זה עיגול עבה שבתוך העובי אני רואה את העיטור אותו דבר כמו שראיתי כשעמד ישר (לא חתוך וכדו')אבל בצורה שבחרתי (מעוגל או משולש וכו')
נ.ב. אם מישהו יודע רק על מעוגל גם יעזור לי מאוד

קבצים מצורפים

• לעגל.jpg
    KB 49.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
אם רוצים עיגול מדויק צריך לעבוד על קובץ ריבועי מדויק ולבדוק קודם את המיקום נכון למקם את הפס וכן מה יקרה אם הקצוות יתחברו. (שלא יראו את החיבור לאחר העיגול)
לאמ''כ filter-distort-polar coordinate
יש שם אופציות של מתיחה לעיגול ולמעין רבוע לא ברור. העיגול שימושי מאד מאד.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת פקודה זו בעברית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשונית;503517:
אם רוצים עיגול מדויק צריך לעבוד על קובץ ריבועי מדויק ולבדוק קודם את המיקום נכון למקם את הפס וכן מה יקרה אם הקצוות יתחברו. (שלא יראו את החיבור לאחר העיגול)
לאמ''כ filter-distort-polar coordinate
יש שם אופציות של מתיחה לעיגול ולמעין רבוע לא ברור. העיגול שימושי מאד מאד.
בהצלחה.

ניסתי לתרגם בג'ימל וזה מה שהגיע
מסנן-לעוות קוטבי לתאם
אולי מישהו יוכל לתרגם יותר טוב

• הוסף לסימניות
זה אולי פה? (תמונה מצ"ב)

קבצים מצורפים

• ע.jpg
    KB 35.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
:)אולי קואורדינטות...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אביה;503539:
כן, זה האחרון

זה אכן כנראה האחרון אבל הוא נותן לי קימת שום אופציות

קבצים מצורפים

• עיגולל.jpg
    KB 108.4 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
1. צריך לבחור את האפשרות הראשונה
2. צריך להניח את הפס במאוזן באמצע הדף בדיוק.

קבצים מצורפים

• עיטור עגול.jpg
    KB 235.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמשונית;503567:
1. צריך לבחור את האפשרות הראשונה
2. צריך להניח את הפס במאוזן באמצע הדף בדיוק.

תודה רבה -עזרת לי מאוד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה