דרוש מידע איך מעירים ילדים בבוקר?

• הוסף לסימניות
לא אמורים לגרום להם לחרדה ובהלה, זה לא השיטה בשום אופן
גם המים זה כש"באו מים עד נפש" הילד ממשיך לישון עמוק, אח"כ טוען שבכלל לא הערנו אותו יפה, רק שפכנו מים, הוא בכלל לא שומע בשנתו העמוקה והמתוקה.
אני גם בדעה הזאת אבל מה הקשר שציטט אותי? זה לא אני כתבתי

• הוסף לסימניות
גם המים זה כש"באו מים עד נפש" הילד ממשיך לישון עמוק, אח"כ טוען שבכלל לא הערנו אותו יפה, רק שפכנו מים, הוא בכלל לא שומע בשנתו העמוקה והמתוקה.
מסכמה איתך לגמרי ..זה כזה דבר נכון!!!
אני יכולה להגיד לך מניסיון עלי שכמה פעמים הגעתי לאמא שלי בתלונה למה לא הערתי אותי והיא בתגובה אומרת לי את יודעת כמה פעמים הערתי אותך!!ואת אפילו אמרתי לי בסדר והגבתי לי...ואני מיסתכלת עליה ומנסה ליזכר וכאילו אין שום דבר...

• הוסף לסימניות
אגב ההודעה שלי הייתה בהומור....
אני יכולה להגיד לך שאחת אמרה שהיא שופכת מים חמים על הילדים(אני לא יודעת עם זה נכון או לא או שהיתכוונה בצחוק) ואני יכולה להגיד לך שקודם כל הייתי בשוק שאנשים עושים את זה(ויש אנשים לצערי)ומבחינתי זה סעיף של היתעללות בילדים....

• הוסף לסימניות
אין צורך...
מים קרים על נפש עיפה.
אגב שמעתי את הרעיון ממשגיח באחת הישיבות המובחרות ביותר
ומנסיון בחור שספג פעם אחת דלי על ראשו לא מאחר יותר לתפילה בבקר.
דווקא אני שמעתי על ר' מרדכי עמרם יעקובזון שהיה משגיח בישיבת תפארת ציון נצח
שהיה בחור שלא עזר כלום והוא לא קם אף פעם לשחרית עד שפעם אחת הרב יעקבזון לקח אותו קומפלט עם המזרון כשהוא ישן והניח אותו באמצע הבית מדרש ליד הבימה עם המזרון כרית ושמיכה
זה היה הפעם האחרונה

• הוסף לסימניות
דווקא אני שמעתי על ר' מרדכי עמרם יעקובזון שהיה משגיח בישיבת תפארת ציון נצח
שהיה בחור שלא עזר כלום והוא לא קם אף פעם לשחרית עד שפעם אחת הרב יעקבזון לקח אותו קומפלט עם המזרון כשהוא ישן והניח אותו באמצע הבית מדרש ליד הבימה עם המזרון כרית ושמיכה
זה היה הפעם האחרונה
לא קונה את זה...

• הוסף לסימניות
אנשים אוהבים לחיות בחלום;);););)

• הוסף לסימניות
אגב ההודעה שלי הייתה בהומור....
אני יכולה להגיד לך שאחת אמרה שהיא שופכת מים חמים על הילדים(אני לא יודעת עם זה נכון או לא או שהיתכוונה בצחוק) ואני יכולה להגיד לך שקודם כל הייתי בשוק שאנשים עושים את זה(ויש אנשים לצערי)ומבחינתי זה סעיף של היתעללות בילדים....
וואי וואי סעיף התעללות בילדים
אני לא יכול להבין איך אפשר לקוא לנסיונות להעיר ילד בבוקר התעללות
היום הכל זה התעללות ולכן כנראה אצלכם יש דמוקטריה בשעת קימה בבוקר וכל אחד קם מתי שבא לו
זה נורא ואיום כל ההתיפיפיות האלו כשמדובר בחינוך ילדים לקום בזמו

• הוסף לסימניות
אין שיטה אחת להעיר ילדים
גם אני כאמא ניסיתי ועדין מנסה כמעט את כל העצות שהוזכרו לעיל,
הכל נכון לאדם הנכון ובזמן הנכון
כשמגיעים למשהו קיצוני כמו שפיכת מים -זו בקשתו של הילד,אחרי דיון והתיעצות לקראת הבקר הבא.
לאחר שאחר לחיידר ונענש כמה פעמים!
הוא גם לא כועס עלינו אח"כ, יודע שזו היתה בקשתו
אבל שוב-זה קרה פעם אחת והספיק.
אגב אני פה בשעה כזאת כי מחר יש לילד טיול ודרש שנעיר אותו ב6.00
הוא הולך להעיר אותי ב6 אם לא קודם..

• הוסף לסימניות
אני לא מתאמץ מידי להעיר. מעיר פעם פעמיים.
אבל מי שמאחר לחיידר חוטף עונש.

• הוסף לסימניות
אגב אני פה בשעה כזאת כי מחר יש לילד טיול ודרש שנעיר אותו ב6.00
הוא הולך להעיר אותי ב6 אם לא קודם..
כן באמת עברה לי מחשבה בראש ע"ז שכל מי שכותב פה בשעה כזו וודאי ללא קם מוקדם
אני למשל כבר קמתי משינת הלילה ולצערי אני נאלץ להתחיל את הבוקר עכשיו

• הוסף לסימניות
שמעתי מרב חשוב שכשהיה ילד-לפני כ 40 שנה,
אחד המחנכים הצליף בו כזאת סטירה שהוא זוכר עד היום
ומודה לו!
אומר שזה עשה אותו בן אדם
אז "חנוך לנער על פי דרכו"
אני ממש לא בעד מכות שלא תבינו..אבל הסיפור הזה אומר משהו
כל כך הרבה מדברים על הבנה והכלה עד ששוכחים כמעט את העמדת הגבולות.
כל הורה מכיר היטב את ילדיו וידע איך להעיר ואילו שיטות מתאימות ובאלו זמנים.

• הוסף לסימניות
אני לא מתאמץ מידי להעיר. מעיר פעם פעמיים.
אבל מי שמאחר לחיידר חוטף עונש.
עוד סוג של שיטה אבל מסכן הילד הוא באמת רוצה לקום והוא לא יכול קשה לו
ויש לו כבר עונש בעצם זה שהוא איחר

• הוסף לסימניות
וואי וואי סעיף התעללות בילדים
אני לא יכול להבין איך אפשר לקוא לנסיונות להעיר ילד בבוקר התעללות
היום הכל זה התעללות ולכן כנראה אצלכם יש דמוקטריה בשעת קימה בבוקר וכל אחד קם מתי שבא לו
זה נורא ואיום כל ההתיפיפיות האלו כשמדובר בחינוך ילדים לקום בזמו
אני לא חושבת שהילד צריך להעבור 10 ניסיון כמו אברהם אבינו......
אגב אני יכולה להגיד לך שדווקא אצילנו בבית קמים כל יום בשעה נורמלית (אני מספרת ככה מאחורי הקלעים שחיברנו שיר על זה אפילו)ואני חושבת שזה רק ביגלל שלא חטפנו מים חמים......
מה שכן אני יכולה להגיד שהילד לא יקום כמה פעמים בזמן יבוא המנהל של החיידר והרבה יעניש אוו פעם אחת ומיזה הוא ילמד לקח.......
לא חושבת שבשביל להעיר ילד בזמן צריך לשפוף מים חמים.....
עד לאיפה אנשים הגיעו???
בסוף זה יגמר ברצח...

• הוסף לסימניות
כן באמת עברה לי מחשבה בראש ע"ז שכל מי שכותב פה בשעה כזו וודאי ללא קם מוקדם
אני למשל כבר קמתי משינת הלילה ולצערי אני נאלץ להתחיל את הבוקר עכשיו
אני יכולה להגיד לך מחר אני צריכה לקום ב5:45 בוקר ואני עובדת 9 שעות ביום.......

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת