מזדהה כל כךהיה לנו בן שהתקשה לקום מאד מאד מאד מאד ולא עזרו כל השיטות והפטנטים שיש בעולם... א"א היה להקים אותו
הוא עבר מסגרת לימודית והיום הוא מעשרה ראשונים בלי שום מעורר ...
רץ כצבי וגיבור כארי...
בדיקת דם אני לא זוכר אבל היא ישנה מ 7.5-8 בערב עד 7 בבוקראולי תשתף אותנו כמה שעות הילדה ישנה בלילה, ומתי בצעתם לה בדיקות דם לאחרונה?
אז לכו על הכיוון הזה.בדיקת דם אני לא זוכר
היא לא עייפה במשך היוםאז לכו על הכיוון הזה.
יתכן מאד שתופתעו.
הילדה לא חיוורת?
יש לה תאבון כרגיל?
ממש מרתק לראות שהיום אין מושג של עצל שלא רוצה לקום אלא וודאי יש לו חסרון של ברזל או ויטמיניםאולי תשתף אותנו כמה שעות הילדה ישנה בלילה, ומתי בצעתם לה בדיקות דם לאחרונה?
כנראה לא הייתם כ"כ חרפניםהיינו 3 חרפנים איומים..היום כולנו קמים מוקדם כל יום, עם מוסר עבודה, משמעת עצמית, עצמאות ובעלי משפחות ב"ה.
בגיל 4 וחצי. כן????ממש מרתק לראות שהיום אין מושג של עצל שלא רוצה לקום אלא וודאי יש לו חסרון של ברזל או
אני רוצה להגיד לך סוד שיש אנשים פשוט עצלנים של רוצים לקום בבוקר
לא כי חסר להם ברזל אלא הם עצלנים
וזה הסעיף הראשון בשו"ע התגבר כארי לעבודת הבורא
כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!בגיל 4 וחצי. כן????
בגיל 4 וחצי. כן????
אני נוטה להסכים עם איש העסקים...כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
לא צריך להגזים.כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
כן יש מושג של עצלות גם בגיל ארבע זה ניהיה מגיל שלוש
אך זה לא העצלות הבוגרת והמושרשת אלא רק שורש פורא ראש ולענה
וצריך לעקור את זה מהשורש כי אם לא זה יגדל לאילן רב מימדים
תגובות כגון אלו עושות עבודה מעולה לצורך סטיה מנושאי האשכול.....במחילה,
ניסיתי להבין מה יכול לעורר אשכול תמים של: "איך מעירים ילדים בבוקר?"
לכמות של 131 תגובות (נכו לעכשיו) תוך זמן קצר.
מודה על הסקרנות שדחקה בי לפתוח לקרוא במה העניין.
רק מיידעת, יש לכם את זה בלסטות מנושאים.
בואו. מה הקשר כאן לאשכול?
שאלו שאלה, תענו לתשובה.
דיונים אחרים, לכו חפשו במקומות אחרים.
סתם, מעירה את תשומת הלב.
אמא שלי גם עשתה דבר דומה היתה מעירה אותנו פעם 1 בלבד!בלתק חלקי
מה שאמא שלי עשתה באיזשהו שלב בחיים
"ילדים מהיום אני לא אחראית על הקימה שלכם הנה לכם שעונים וזהו אני מתפטרת..."
כאילו זבשכ"ם () אם לא קמתם בזמן
אמא שלי כמובן גם היתה קמה אבל היתה עסוקה בלהכין אוכל ועזרה קצת עם הבגדים
נהיתה אוירה כיפית ורגועה ואפילו צחוקים הזויים מרוב עייפות
נכון שהיינו מאחרים קצת ומחסירים.. אבל די מהר כל אחד תפס לעצמו קו ואמא שלי נשמה לרווחה
באמת די לקחנו את עצמנו לידיים.
היינו 3 חרפנים איומים..היום כולנו קמים מוקדם כל יום, עם מוסר עבודה, משמעת עצמית, עצמאות ובעלי משפחות ב"ה.
זה נטו אחריות!!!
מסכימה, אם למשל תשפכו מים על ילד גדול - הוא דווקא יתחפר עוד תחת השמיכה, א"א לכפות עליהם הר כגיגית...יש הבדל עצום בין קבוצות הגיל בין הקטנים לגדולים.
לבוגרים לא אעשה משהו מבלי שביקשו או שתיאמנו ביחד
הם גדולים ואסור לי לעשות בהם ככל העולה על מחשבתי...
זה באמת מאתגר יותר אצל כאלו שלא שומעים כלום בבוקר.
לגבי ילדים קטנים:
אצל אמא שלי היקרה היה סיפור בוקר, משהו בהמשכים מצחיק, כמו שהיא ידעה לספר,
תוך כדי שהיא היתה מלבישה את הקטנים בחדר, כך שהגדולים יותר התעוררו לשמע הסיפור,
עד היום אנחנו זוכרים ומזכירים.
אין מה לומר חויה מהנה, בפרט כשברקע הריח טוסט חם וכוסות תה שחיכו לנו בדיוק בטמפרטורה המתאימה.
רעיון - ששוה לנסות...
בנוסף, הפתעה או ציפיה למשהו עוזרת מאד להגביר את המוטיבציה לקום.
אפשר לקנות לבוקר סוג של דגני בוקר מפתיעים או משקה חלב חדש/ שוקולד או כל מה שיעלה בדעתכם
כמובן שלא כל יום, יש דברים שמספיקים לכמה ימים עש שההתלהבות יורדת.
הולכים לישון עם הידיעה שמחר יש משהו לבוקר או לנשוש בלימודים,
וקמים בבוקר עם הידיעה שמצפה להם xxx במטבח וכל מי שמוכם מוזמן לטעום -
שווה לנסות רק כדי לראות איך ילדים מתרגשים מממתק חדש ומפנק.
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים