עזרה איך מעלים תמונות לפרוג מנטפרי??????

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך מעלים תמונות לפרוג מנטפרי???
מחכים שהוא יאשר את התמונה???
מעלים והוא מאשר לבד???
זה ממש דחוףףףףףף!!!

• הוסף לסימניות
מעלים ואם אין סיבה לחסום נטפרי מאשרים גם אחרי שהעלית

• הוסף לסימניות
מעלים ואם אין סיבה לחסום נטפרי מאשרים גם אחרי שהעלית
עשיתי את זה.
אם מישהו יכול לבדוק אם זה עלה כמו שצריך:
כאן בניק שלי, אמור להיות האחרון נכון לעכשיו
ותעשו את זה מהרררררררר שאני אוכל למחוק אם יש בעיה!!!

• הוסף לסימניות
עשיתי את זה.
אם מישהו יכול לבדוק אם זה עלה כמו שצריך:
כאן בניק שלי, אמור להיות האחרון נכון לעכשיו
ותעשו את זה מהרררררררר שאני אוכל למחוק אם יש בעיה!!!
בנטפרי עוד לא רואים את התמונה... לפעמים לוקח לזה כמה דקות.

• הוסף לסימניות
בנטפרי עוד לא רואים את התמונה... לפעמים לוקח לזה כמה דקות.
אני ממש מקווה שהוא לא העלה את התמונה של "התמונה נשלחה לבדיקה בנטפרי"...

• הוסף לסימניות
אז הנה הפתרון, לכל המתעניינים:
פשוט לא להעלות, אלא לגרור תמונה חם וטרי ישירות מהאתר - אחרי שהיא אושרה ע"י נטפרי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה