דרוש מידע איך מעסיקים תינוק בן חודשיים וחצי

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא בן חודשיים וחצי , לא מתאים משטח פעילות עכשיו
דוקא מומלץ לתרגול הרמת ראש
משהו רך במקום חמים
אמנם עדיין לא ידע לשחק בכל אביזרי הפעילות אבל יתחיל להכיר ולהתרגל
יש גם משטחים עם דברים מרשרשים/מים וכד' שמתאים ממש.
לתינוק טוב בזה עד 10 דק' גג רבע שעה
ליותר זמן-סלקל עם אביזרים וכשיתעייף פשוט ירדם

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת כמה זמן את מחזיקה אותו אבל תינוק צריך גם ידיים.........
משטח פעילות כמו שהציעו יכול להיות מוצלח.
ונראה לי שבעיקר חסר להם הגיוון: כלומר, קצת בסלקל, קצת בעגלה קצת בנדנדה וכו'

• הוסף לסימניות
הוא בן חודשיים וחצי , לא מתאים משטח פעילות עכשיו
בטח מתאים
אוניברסיטה זה הפתרון

ד"א אם יש לו אחים הם ממש אוהבים להיות בלול במרכז הבית
זה גם ממש מפתח
את תיראי איך הוא עוקב עם העיינים אחכ מנסה להסתובב עם הראש

אני לוקחת אותם איתי גם אם אני עובדת במטבח /מגהצת

אם אני נחה כמובן שזה לא מעניין ומיד בוכים :)

יאוו איזה גיל מושלם זה תהני מכל שניה !!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
אולי זו דעה קצת שונה כאן, אבל תינוק קטן רוצה ידיים לא רק כי משעמם לו, אלא כי זה הדבר העיקרי שהוא צריך בגיל הזה, חום וקרבה כמה שיותר. זה בהחלט מאתגר, ולא תמיד פשוט, וגם לא צריך להשתגע שזה יקרה כל שניה, אבל זה מה שנחוץ (ואל דאגה, זה זמני וטס ממש)

• הוסף לסימניות
אני חושבת שפשוט תשימי אותו לידך בעגלה, תדברי אליו, תסבירי לו מה את עושה....
מניסיון שלי זה עושה המון!!!
גם לקשר הרגשי עם הילד וגם מפתח לו את השפה.
וכמובן שהתינוק יותר רגוע ולא משועמם...
אני זוכרת את עצמי עם הילד הבכור מסתובבת איתו בבית עם מנשא... אבל זה כמובן לא מתאים לכל אחת.
הרבה נחת

• הוסף לסימניות
אולי זו דעה קצת שונה כאן, אבל תינוק קטן רוצה ידיים לא רק כי משעמם לו, אלא כי זה הדבר העיקרי שהוא צריך בגיל הזה, חום וקרבה כמה שיותר. זה בהחלט מאתגר, ולא תמיד פשוט, וגם לא צריך להשתגע שזה יקרה כל שניה, אבל זה מה שנחוץ (ואל דאגה, זה זמני וטס ממש)
בלי סתירה
בגיל הזה זה להיות איתם ביחד על המשטח פעילות
ולגרגר ,לחייך ולדבר
אבל מעסיק
ויש מספיק זמן גם להיות בידיים

• הוסף לסימניות
יש לך את העריסת פלסטיק הקטנה הזו?
קחי אותו לידך שישכב בעריסה על השלב הגבוה שלו ותדברי איתו ותראי לו מה את עושה.
(לא צריך לחפור ולדבר ללא הפסקה, אבל ככה שיהיה 'בעניינים')
חלק מהזמן תשכיבי על הבטן וחלק על הגב עם קשת פעילות
וחוץ מזה ממש ממש טוב להם להיות על משטח פעילות על הרצפה.
ואם זה בסדר לך תקני או תקחי מגמ"ח קנגרו וחלר מהעבודות תעשי כשהוא צמוד אלייך.

• הוסף לסימניות
בלי סתירה
בגיל הזה זה להיות איתם ביחד על המשטח פעילות
ולגרגר ,לחייך ולדבר
אבל מעסיק
ויש מספיק זמן גם להיות בידיים
את צודקת, אולי זה לא דווקא הידיים, אבל הנוכחות האנושית, לא משנה באיזה צורה, לא שסתם מונחים בעגלה.

• הוסף לסימניות
כל עוד זה תואם גיל אז זה בסדר..
מתי הוא יהנה על הידיים אם לא עכשיו?
בכל גיל יש את הצורך שלו

• הוסף לסימניות
אני מבינה שידיים זה טוב אבל אם יש לטפל גם כן בילד בן שנה וחצי זה לא חירפון קצת, כך אני חושבת כמה האמא יכולה להיות גם איתו וגם איתו . אני שואלת וארצה לשמוע חוות דעת ,
כמה זה פינוק ? כמה להרים עמנ שלא יהיה מפונק מה אתן חושבות

• הוסף לסימניות
כל דבר כל עוד הוא נעשה בגבול הוא לא יותר מידי. יכולה להקדיש את הזמנים שהוא איתך לבד להחזיק אותו על הידיים ולתת לו את מלוא היחס. (שעות הבוקר כשהילד במסגרת. בערב אחרי שהוא הלך לישון) בכלל מציעה שכל פעולה שאת עושה תסבירי לו מה את עושה ולמה. זה מעניין אותם והם לגמרי מבינים הכל!! זה פשוט מדהים....

• הוסף לסימניות
אני מבינה שידיים זה טוב אבל אם יש לטפל גם כן בילד בן שנה וחצי זה לא חירפון קצת, כך אני חושבת כמה האמא יכולה להיות גם איתו וגם איתו . אני שואלת וארצה לשמוע חוות דעת ,
כמה זה פינוק ? כמה להרים עמנ שלא יהיה מפונק מה אתן חושבות
אין לי נסיון עם עוד ילד, אבל באמת שאין מה לעשות ולא תמיד אפשר להחזיק...
לכן לפעמים עריסה ולפעמים שטיחון ולפעמים קנגרו.
לגבי הפינוק- עד גיל 4 חודשים זה לא קשור לפינוק ואין מה לחשוש מפינוק, הוא יגדל וישתנו הצרכים. אבל מה שכן חשוב וכן קשור לפינוק, זה שלא תמיד אפשר שיהיה 'מיד' לפעמים צריך קצת לחכות ותוך כדי לדבר איתו ולומר לו, הנה אמא כבר מגיע אני רק מכינה ליאיר האח הגדול שלך ארוחה כי הוא נורא רעב ומגיעה להחזיק אותך ולבדוק מה אתה צריך או -כן, אני יודעת שאתה רוצה ידיים/אוכל/טיטול וכו', אני כבר כבר באה, רק צריכה לשים איקס במקום ובאה אליך.

• הוסף לסימניות
הבן שלי גם היה כזה שמהרגע שהוא נולד צריך תעסוקה!
קנינו לו אוניסרסיטה והוא ממש נהנה, בגיל כזה שמים כמה דקות על הבטן עד שהוא מתעייף ואז על הגב...
זה גם טוב כי יש להם מקום להזיז ידיים ורגליים, בעגלה הם מרגשים שצפוף.
הוא גם מאוד אהב להיות במרפסת, כנראה האוויר והשמש עשו לו טוב...
גם טרמפולינה מאוד מומלץ כי ככה הוא יכול לראות (בעגלת אמבטיה הם ראוים רק את התקרה)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה