דרוש מידע איך מעסיקים תינוק בן חודשיים וחצי

• הוסף לסימניות
הדיבורים האלו הם יותר בשבילי לפני שאני יוצאת מדעתי מהבכיות
ככה מזכירה לעצמי סדרי עדיפויות
הם גם בשבילך, אבל בעיקר לילד
הילד מבין את הנימה, מבין את השדר ולאט לאט מבין גם מילים
וזה בעיקר השלב הראשון להקנות לילד כלים לדחית סיפוקים.

• הוסף לסימניות
אצל הבכור שלי חשבתי שכל הזמן הוא צריך להיות עלי
כשהוא סתם שכב בסלקל להנאתו כל הזמן ניגשתי אליו.. כי אולי הוא בודד, משועמם, אולי לא טוב לו.
עד היום אני רואה עליו שהוא מחפש אותי בכל רגע, כל שניה ועברו כמה שנים.., אני מרגישה כאילו נוצרה אצלו התניה כזו שקשר עם אמא זה להיות צמוד אליה
אצל השני שחררתי. נתתי לו טיפה לבכות,(ברמה סבירה, לא כשמשהו מציק לו שאז זה שונה) קצת להיות עם עצמו, תוך כדי דיברתי אליו. חיבקתי והחזקתי כשהתאפשר אבל לגמרי הקשבתי לצרכים שלי ולא הייתי כבולה אליו והאמת גם לא ניסיתי לחפש מה יעסיק אותו, כל פעם מה שמזדמן או שיש בסביבה
אני מרגישה עליו שגם היום הוא הרבה יותר נינוח, מוצא לעצמו תעסוקה וסוג של מרגיש אהוב בכל מצב
אני חושבת שזה מאוד תלוי מי האמא. אם זו אחת שנותנת את עצמה הרבה ומלאה במצפון שלא עושה מספיק פשוט לשחרר, להרגיע את עצמך שטוב לו.
ואגב אני מתחברת מאוד לדברים של @nori כי יחד עם זה את לגמרי במשרה מלאה. את לא אמורה להספיק כלום כשיש לך תינוק, כמה שתשחררי זה עדיין דורש המון
בול כמו אצלי אני פשוט בהלם!!!
רק שקראתי שמתי לב, הילדים בני 12 ו10, כן?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה