כללי איך מעתיקים אובייקט כך שיווצר עיגול הבנוי מהכפלת האובייקט

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
בפריהנד היו מזיזים את הציר המרכזי של האובייקט לציר המרכזי של הסיבוב אותו רוצים ליצור ואז מבצעים שינוי מיקום על האובייקט ואט אט היה נוצר עיגול נהדר. השאלה היא איך יוצרים כזה דבר באילוס CS4

• הוסף לסימניות
אפקט transform.

• הוסף לסימניות
הבעיה עם אפקט טרנספורם שהוא גם מסובב את האובייקט סביב עצמו ולא רק במעגל.
יש אפשרות ליצור מהאובייקט מברשת מסוג scatter , ואז להחיל את המברשת על עיגול. כאן הבעיה היא עם המרחק בין הראשון לאחרון וצריך לשחק הרבה בהגדרות עד שיצא שווה.
יש אפשרות נוספת באינדיזיין לתת לעיגול מברשת של נקודות. זה יתן מרחק שווה. ועל זה למקם את הנקודות. הבעיה בשיטה הזו שתמיד מספר הנקודות יהיה זוגי.
שיטה נוספת היא לתת לאובייקט סיבוב, למקם את נקדת הסיבוב, לשכפל את האובייקט תוך כדי סיבוב פעם אחת, ואז ctrl+d ימשיך לשכפל לבד סביב נקודת הסיבוב. הבעיה בשיטה הזו היא שוב, המרחק בין הראשון לאחרון.

• הוסף לסימניות
יש אפשרות להגדיר סביב איזה נקודה מנקודות ההתייחסות יסתובב האוביקט, כך שהאוביקט לא יסתובב סביב המרכז - סביב עצמו.
אני לא יודעת אם כל אוביקט מאפשר יצירת מברשת, נראה לי שמרקמים ומעברים אין אפשרות.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 47.9 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
נושא של שכפול סביב נק' שונה מנק' המרכז באופן שווה כבר הועלה פה מס' פעמים, משתמשי פריהנד אכן זוכרים את האפשרות לשנות את נק המרכז, מה שקורה פה זה שכל שינוי של נק המרכז ולחיצה כפולה על כלי הסיבוב מחזיר את נק המרכז למרכז - וחזרנו להתחלה, הפתרון שמצאתי שמשמש אותי מצוין- לדעתי: גרירת נק המרכז + ALT, תגרום לפתיחת חלון הסיבוב תוך השארת הנק' במיקום הרצוי, מענין לדעת אם מצליח לכם...

• הוסף לסימניות
תודה לכולכן! עזרתן לי מאוד.

בק. לא נפסתח לי חלון הסיבוב, אבל איכשהו הסתדרתי בלעדיו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה