איך מעתיקים את המעבר על כמות גדולה של תמונות?

• הוסף לסימניות
עשיתי מעבר בין שתי תמונות ויש לי עוד מאות תמונות שאני צריכה להעתיק את המעבר ביניהם, איך עושים את זה בלי לעבור אחד אחד?

• הוסף לסימניות
- עומדים על המעבר בחלון האפקטים.
ולוחצים לחיצה ימנית, ובוחרים באפשרות שנפתחה, שזה אומר שהמעבר הופך להיות מעבר ברירת המחדל.
- כדי להחיל את המעבר שבחרת, נשאר לך רק ללחוץ ctrl+D.
- לאחר מכן תוכלי להחזיר את המעבר הרגיל למעבר ברירת המחדל.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
- עומדים על המעבר בחלון האפקטים.
ולוחצים לחיצה ימנית, ובוחרים באפשרות שנפתחה, שזה אומר שהמעבר הופך להיות מעבר ברירת המחדל.
- כדי להחיל את המעבר שבחרת, נשאר לך רק ללחוץ ctrl+D.
- לאחר מכן תוכלי להחזיר את המעבר הרגיל למעבר ברירת המחדל.

בהצלחה
תודה רבה!
במעברי האודיו זה גם כך? כי לא הצלחתי

• הוסף לסימניות
במעברי האודיו זה עובד עם ctrl+shift+D.

• הוסף לסימניות
לאחר מכן תוכלי להחזיר את המעבר הרגיל למעבר ברירת המחדל.
מה הכוונה מעבר ברירת מחדל? כל פעם שאני עושה מעברים אני נכנסת לחלון האפקטים ובוחרת את המעבר הרצוי, יש איזה קיצור כדי לקבל את מעבר הברירת מחדל?

• הוסף לסימניות
ctrl+D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה