איך מפוגגים את הריח מהבית?

• הוסף לסימניות
למרבה הצער נשרף אצלנו סיר על תכולתו שכללה עוף, בין השאר.
ברוך ה' שהלכו לכפרות התרנגולים והירקות,
אבל ריח החריכה והבשר השרוף פשוט לא מרפה מהבית, בכל פינה!
ריח כבד ומעושן שממש מקשה על הנשימה,
כמובן כל החלונות פתוחים לרווחה,
אפינו תפוחים בקינמון וכל השאר, ואין.
יש עצה?
יש חברה לדבר כזה אולי?
רוב תודות לכל המסייעים.

• הוסף לסימניות
רק שלא תשפריצי מטהר אויר, אצלי עשו את זה והשילוב היה הרבה יותר גרוע...
נאלצנו לחכות בסבלנות המון זמן עד... ששכחנו.

• הוסף לסימניות
נדמה לי שלא היה מי שלא ייעץ לי את זה (:
(להשפריץ, לא ההפך כדבריך)
אבל לא עשיתי את זה רק מלדמיין את שילוב הריחות אפשר להקיא.

• הוסף לסימניות
רוצו לחנות ותקנו סופח ריח. לא מנסיון, אבל לכאורה למה לא?

• הוסף לסימניות
כשסיר נשרף על תכולתו אני מרתיחה בו מים עם אבקת כביסה. המטרה הראשונית היא הסרה קלה של ה'שחורים' שדבקים בעוז בדפנות הסיר, אבל הרווח המשני הוא ריח ניחוח שפושט ומבשם את כל הבית ומוחק את ריח השרפה.

• הוסף לסימניות
תדליקי הרבה נרות ברחבי הבית. הנרות סופחים ריחות
וגם קעריות עם חומץ....

• הוסף לסימניות
אני שמעתי ששמים בקערה אקנומיקה ופשוט הוא קולט את הריח...

• הוסף לסימניות
מניסיון מר שלנו עם סיר שנשרף, רק הסיוד של ערב פסח הוציא את הריח מהבית....

• הוסף לסימניות
אם יש לך מזגן מרכזי- מאד עוזר להפעיל אותו על קרור (אוורור לא מספיק) כשכל החלונות בבית פתוחים.
רק שבמזג אויר הזה כדאי שתעטפי את כולם במעילים.
כמו כן, מנסיון כדאי שגם הדלתות של השרותים והאמבטיה תהינה פתוחות מכיון שיש נטיה שהריח "יתקע" שם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה