אקונה מטטה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
וגם כאבי ראש בעקבות זה...
דחוף מאוד.
תודה רבה.
דחוף מאוד.
תודה רבה.
על המסך הדיגיטלי או בחלק הפלסטיק?יש בצד שמאל של המסך בפינה (סיוע בהתמקדות) נפתח חלון שאפשר להפחית את הבהירות וגם יש שם מצב של תאורת לילה זה מאד עוזר
במחשב שלי זה לתאורהזה קשור לרמת הווליום והשמע של המחשב. לא לתאורה.
צודקת, תכל'ס איזה מחשב ואיזה דגם יש לך?אני מחפשת פתרון לזמן שאני כן צריכה לשבת מול המחשב. לעצב דברים וכו'.
לברוח מהבעיה לא יפתור לי אותה.
מעניין אני עם אסוס ווינדוס 10 ואף 4 ואף 5 אחראים על הנושא.אסוס. ווינדוס 10.
מחשב די חדש.
יותר כדאי לעבוד על תאורת לילה זה מיועד לכאב ראשמעניין אני עם אסוס ווינדוס 10 ואף 4 ואף 5 אחראים על הנושא.
שינוי בהירות המסך ב- Windows 10
חל על: Windows 10
שינוי בהירות המסך
- לחץ על מרכז הפעולות בצד ימין של שורת המשימות ולאחר מכן הזז את מחוון הבהירות כדי לכוונן את הבהירות. (אם אינך רואה את המחוון, עיין במקטע 'הערות' להלן).
![]()
- מחשבים מסוימים יכולים לאפשר ל- Windows לכוונן את בהירות המסך באופן אוטומטי, בהתאם לתנאי התאורה הנוכחיים. כדי לבדוק אם המחשב שלך תומך בפעולה זו, עבור אל הגדרות > מערכת > תצוגה. תחת בהירות וצבע, חפש את תיבת הסימון שנה את הבהירות באופן אוטומטי כשהתאורה משתנה ולאחר מכן סמן אותה כדי להשתמש בתכונה זו. הגדרה אוטומטית זו מסייעת לוודא שהמסך יהיה קריא בכל מקום. גם אם תשתמש בה, עדיין תוכן להזיז את מחוון שינוי הבהירות עבור הצג המוכלל כדי לבצע כוונון עדין של רמת הבהירות.
- הערות:
- ייתכן שלא תראה את המחוון 'שינוי בהירות עבור הצג המוכלל' במחשבים שולחניים עם צג חיצוני. כדי לשנות את הבהירות בצג חיצוני, השתמש בלחצנים שעליו.
- מחוון הבהירות מופיע במרכז הפעולות ב- Windows 10, גירסה 1903. כדי למצוא את מחוון הבהירות בגירסאות מוקדמות יותר של Windows 10, בחר באפשרות הגדרות > מערכת > צג והזז את המחוון שינוי הבהירות כדי להתאים את הבהירות.
- אם אין לך מחשב שולחני ונראה שהמחוון לא עובד, נסה לעדכן את מתאם התצוגה. הקלד מנהל ההתקנים בתיבת החיפוש בשורת המשימות, ולאחר מכן בחר מנהל ההתקנים מרשימת התוצאות. במנהל ההתקנים, בחר מתאמי תצוגה ולאחר מכן בחר את מתאם התצוגה. לחץ והחזק (או לחץ באמצעות לחצן העכבר הימני) את שם מתאם התצוגה, ולאחר מכן בחר עדכן מנהל התקן ועקוב אחר ההוראות.
תאורת לילה זה על 10% בכוונון הבהירות.יותר כדאי לעבוד על תאורת לילה זה מיועד לכאב ראש
לא זה שונה!תאורת לילה זה על 10% בכוונון הבהירות.
יתכן, אבל לא בדגם אסוס שאני ו@אקונה מטטה משתמשים בה.לא זה שונה!
תאורת לילה גם משנה את הגוונים תסתכל טוב
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים