מידע שימושי איך מפכחים שיכורים הכי מהר

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מה? אני היחיד ששמעתי על מלפפון חמוץ?

• הוסף לסימניות
דרוש מידע לקראת פורים
אנו חוגגים פורים פעמיים [דפרזין ומוקפין] מתחיבים למצוות רק ביום השני
איך מפכחים שיכור ששתה כדי שיוכל להיות מפוקס ולשמוע מגילה בערב
חומץ,
או כל משקה בעל חומצה.
פחות טעים, אבל עובד תמיד!
מומלץ לכולם, מניסיון!
פורים שמח!

• הוסף לסימניות
יש לי פטנט לא נעים קצת
עשינו את זה תמיד בישיבה כשמישהו לא ידע לשתות ועשה דברים מסוכנים...
נותנים לו סטירת לחי מצלצלת. העניין הוא לא המכה שהוא מקבל אלא זה סוג של בושה/פחד, וזה פשוט מקרקע אותם
וגם שקצים מאוד מורידים אלכוהול ככה אומרים
סליחה,
אבל לא נראה לי שהאשכול בפרט
והאתר בכלל, נועד עבור מענה ועצות של בחורי ישיבה- חסרי כבוד עצמי,
ואישיות מתורבתת...

• הוסף לסימניות
יש לי פטנט לא נעים קצת
נותנים לו סטירת לחי מצלצלת. העניין הוא לא המכה שהוא מקבל אלא זה סוג של בושה/פחד, וזה פשוט מקרקע אותם
למה לא תפוס אותו תנענע אותו חזקקקק
עד שיהיה פטור מלשמוע...

• הוסף לסימניות
יש לי פטנט לא נעים קצת

פעם בבחרותי בעודי שיכור כהוגן, קיבלתי סטירה מצלצלת מחבר טוב שלי, שגם הוא היה שיכור, אני לא יודע מה הסיבה, אני לא מהסוג שעושה דברים מסוכנים או מציקים בשכרות, למרות שעבר למעלה מעשור, ואנחנו ידידים טובים עד היום, כל פעם שאני נזכר בזה אני מרגיש את הצריבה בוערת לי על הלחי עד היום... כך שאני לא ממליץ בכלל על הכיוון הזה. מאז שזה קרה אני משתדל להתנהג עם שיכורים גם אם הם מציקים ביותר, בנוצות וחיבוקים, גל להם יש רגשות, והפגיעה בהם היא אש בוערת!!

• הוסף לסימניות
מנסיון...
לשתות 1.5 ליטר מים
לשטוף את הראש במים קרים
כמובן שזה לא עוזר מיד אחרי השתיה
צריך להפסיק לשתות לפחות שעתיים קודם
האמור לעיל הוא על שתיית יין או בירה
בשתיית 40% ומעלה זה לא יעזור (אולי יעזור להרגיע את הבטן אבל הראש לא במקום)

כמובן שזה שונה מאחד לשני

לפי אופי השאלה זה נשמע שהאדון לא שותה הרבה
מי שלא רגיל בשתיה כלל ופתאום שותה כמות גדולה, הוא ישפך עוד לפני שיוכל לשתות מים.

עוד טיפ זהב...
אלו שמתכננים להשתכר
או אלו שהבעלים / בנים / חברים שלהם מתכננים להשתכר ואתם רוצים לדאוג להם.
תנו / שתו לפני כן 3 כוסות מים וגם תוך כדי השתיה בין הַקָפה להקפה
יש תופעה של כאבי ראש חזקים אחרי שמתפכחים. בד"כ זה נובע מהתייבשות.
גם אם שיכור נראה שהולך להרדם, כדאי לשכנע מאד שישתה 2 כוסות מים, לפני שהוא נרדם.
בתפילה שנעבור את הפורים בשלום
ונזכה לקיים את המצוות כראוי

• הוסף לסימניות
פעם בבחרותי בעודי שיכור כהוגן, קיבלתי סטירה מצלצלת מחבר טוב שלי, שגם הוא היה שיכור, אני לא יודע מה הסיבה, אני לא מהסוג שעושה דברים מסוכנים או מציקים בשכרות, למרות שעבר למעלה מעשור, ואנחנו ידידים טובים עד היום, כל פעם שאני נזכר בזה אני מרגיש את הצריבה בוערת לי על הלחי עד היום... כך שאני לא ממליץ בכלל על הכיוון הזה. מאז שזה קרה אני משתדל להתנהג עם שיכורים גם אם הם מציקים ביותר, בנוצות וחיבוקים, גל להם יש רגשות, והפגיעה בהם היא אש בוערת!!
עד היום אתה עומד @תוהה ומשתומם למה הוא עשה לך את זה

• הוסף לסימניות
מתכון הפלא:
1 כפית סחוג
1 כפית מלח לימון
1 כפית חומץ
3 כפות תבלין חילבה
קורט סודה לשתיה
2 כפיות מיונז
לערבב הכל היטב, לחמם מעט במחבת ולתת לשיכור
זה מטען נפץ זה
אם הוא ישרוד את הפצצה הזאת הוא ודאי גם יתפכח

• הוסף לסימניות
נו אז אתה אומר שזה גם מפכח מיידית
וגם מועיל שלא ישתה לעשר שנים....
צריך לשקול זאת בהחלט...

• הוסף לסימניות
אנסה
סליחה,
אבל לא נראה לי שהאשכול בפרט
והאתר בכלל, נועד עבור מענה ועצות של בחורי ישיבה- חסרי כבוד עצמי,
ואישיות מתורבתת...
אנסה להסביר את עצמי:
כוונתי הייתה לאותם קומץ בחורים,
שמתנהגים כך, ולא חלילה לכלול את כולם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה