בקשה איך "מפעילים" עוזרת בית?

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שאני מזמינה עוזרת.
איך מתחילים? מה אני אומרת לה? קודם קפה? מיד לעבודה? אני מביאה לה את החומרים? הכפפות?
מותר להעמיס הרבה עבודה? או שאני צריכה להיות זהירה?
(עובדת יהודייה מבוגרת יסודית)

• הוסף לסימניות
ולמעשי,
מכבדת אותה ומתנהגת אליה כחברה,
אחרי שעתיים עבודה אני מציעה קפה עם עוגיות.
כפפות וחומרי ניקוי טובים מביאה לה.

לגבי עומס עבודה מפעילה חוש שישי מה הגיוני לבקש ממנה ביום אחד....

• הוסף לסימניות
מקבלים אותה בהתחלה כמו אורחת. מה נשמע? מה שלומך? ואז עושים לה סיור ומראים את כל מה שרלוונטי. פה כלי הניקיון, פה החומרים, פה צריך לנקות, פה יש כיבוד בשבילך ופה השירותים.
בכיבוד כדאי לשים לה גם מים ומים קרים בנוסף לעוגיות וקפה.
לגבי כמות העבודה, תחשבי מה סביר להספיק בזמן כזה. נגיד אם את עצמך היית עכשיו עושה ניקיון של מספר השעות הזה, כמה היית מספיקה? ולתת לה את זה פלוס עוד מטלה שתיים, ותגידי לה מראש שזה אם היא תספיק, לא בטוח. עדיף אפילו לכתוב מסודר בפתק.
תישארי זמינה באזור אם יהיו לה עוד שאלות.
אם יש לך סטנדרטים מסוימים בניקיון או דברים שחשוב לך שייעשו בצורה מסוימת, תחשבי עליהם מראש ותגידי לה לפני שהיא מתחילה, כי לא תמיד נעים לתת הערות באמצע.
ובסוף כמובן להחמיא לה מכל הלב

• הוסף לסימניות
ומה עושים עם עובדת גויה שלא מבינה עברית
וקשה להסביר לה מה לעשות? ועושה הפוך ממה שאת מבקשת?

• הוסף לסימניות
ומה עושים עם עובדת גויה שלא מבינה עברית
וקשה להסביר לה מה לעשות? ועושה הפוך ממה שאת מבקשת?
תכתבי לך בגוגל תרגום לשפה שלה כל מה שהגיוני שתרצי ממנה, תדפיסי , תגזרי לכרטיסים, וכל פעם תראי לה את הרצוי.

• הוסף לסימניות
מישהי רוצה עוזרת למחר (יום ראשון)חד פעמי?
80 שקל לשעה.
פנוייה לשעתיים.
בית שמש חפציבה.

• הוסף לסימניות
שימי לב עוזרת חדשה שעדיין לא מכירים לשים לב לגניבות יחוד עם הגברים בבית
ולראות שהיא נאמנת האם שייך להשאיר אותה לכמה דק' לבד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה