כללי איך מפרידים אוביקט בתמונה עם רקע ירוק

• הוסף לסימניות
בוקר טוב!
בבקשה אם תוכלו לייעץ לי כיצד אני יכולה להפריד בצורה מקצועית אוביקט שצולם ברקע ירוק בפוטושופ. (חוץ מכלי הבחירה וEXTRACT)
ואחרי שאני מפרידה כיצד אני מורידה את הגוון הירקרק שבכל אופן נתפס טיפה לאוביקט?
תודה לכולם!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• 0.jpg
    KB 103 · צפיות: 10
  • 1.jpg
    KB 167.3 · צפיות: 11
  • mask.jpg
    KB 152.5 · צפיות: 13
  • final.jpg
    KB 120.4 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
תודה. ניסיתי לעשות את זה בשיטה הזו אבל זה יותר מסובך מזה. יש לי תמונות של כלה שהצתלמה ברקע ירוק (לא כ"כ זוהר) ויש קטעים שמשתקף מהטול ירוק. זה מאוד מסובך כדי להפריד בשיטה הנ"ל.
משהו אמר לי שיש פלאגין מסוים שמאפשר החלפת רקע ירוק ברקע אחר בלחיצה אחת.
משהו יודע על מה אני מדברת?

• הוסף לסימניות
או לחיצה כפולה על השכבה

ב- blendig options
במחוון של ה- this layer
לבחור בערוץ ה-red ואת החץ השמאלי להזיז

• הוסף לסימניות
-"חיפוש צבע ירוק> הורדת רוויה."
איפה זה נמצא בדיוק?

• הוסף לסימניות
באיזה גרסה של פוטושופ את משתמשת?

• הוסף לסימניות
כרגע אני על CS2 אך בבית יש לי CS3.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה