דרוש מידע איך מפרידים קובץ PDF?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשלוח למייל דף אחד מתוך מספר דפים המצורפים יחד בקובץ PDF, איך אני מפרידה דף אחד מתוך הדפים המצורפים?

• הוסף לסימניות
אני צריכה לשלוח למייל דף אחד מתוך מספר דפים המצורפים יחד בקובץ PDF, איך אני מפרידה דף אחד מתוך הדפים המצורפים?
אני הרבה פעמים מדפיס את הדף המבוקש ב'מדפסת' PDF והופך אותו לקובץ נפרד.

• הוסף לסימניות
חסום לי. תוכל לומר לי איזה אתר עושה את זה ואבדוק אולי במקרה פתוח לי?

• הוסף לסימניות
אוף חסום, זה לא קובץ שאפשר להוריד ולשלוח לי? חייבים באתר עצמו?

• הוסף לסימניות
אוף חסום, זה לא קובץ שאפשר להוריד ולשלוח לי? חייבים באתר עצמו?
אופציה א. (פשוטה מאוד) ללחוץ על cntl + P ואח"כ לבחור במדפסת pdf (יש מובנה בכל מחשב) ולהדפיס רק את העמוד הרצוי, ונוצר קובץ חדש
ואפשר גם באתר הבא

• הוסף לסימניות
אופציה א. (פשוטה מאוד) ללחוץ על cntl + P ואח"כ לבחור במדפסת pdf (יש מובנה בכל מחשב) ולהדפיס רק את העמוד הרצוי, ונוצר קובץ חדש
ואפשר גם באתר הבא
תודה רבה!
רעיון גאוני!!!

• הוסף לסימניות
20210202_021329.jpg

אני מפצל ככה את כל הקובץ לפי דפים.

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!
עכשיו נשאל שאלה הפוכה:
איך מצרפים כמה דפים לקובץ PDF אחד?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה