איך מפרסמים בדרום רכיבת סוסים (מקום חרדי)?

• הוסף לסימניות
להיט לבחורי ישיבות בביה"ז.

אשמח לכל מידע.

(מה יעיל ואפקטיבי בקהילות הדרום: אשדוד, רחובות, ירוחם, דימונה, נתיבות, אופקים... (שכחתי מישו? ודאי שכן, ואשמח לדעת את מי):
פליירים והדבקת מודעות [מי עושה את זה בערים השונות? נא ונא, תנו פרטי התקשרות, כמויות משוערות...]
מקומונים [נא ונא. טלפונים ודרכי תקשורת. יש מי שמוכר שם שטחי פרסום?])

אודה לכל מידע.
תודה ויישר כח.

• הוסף לסימניות
מושב תפרח.
פעיל בחוה"מ.

כעת בביה"ז פתוח גם למשפחות: להנות מן המקום, ללא הפעלה מטעם המקום.
יש סככה במקום, בית מדרש (תפלות סדירות), ופינת חי מגוונת.
(במהלך השנה יש פעילות (מתואמת מראש) לקבוצות. בביה"ז אב יש פעילות רצופה. עם הפעלות מגוונות)

ליצירת קשר: 052-7161114 (טלפון זה, פעיל רק לביה"ז הנוכחי - ניסן ע"ג)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;973668:

אשמח לכל מידע.

(מה יעיל ואפקטיבי בקהילות הדרום: אשדוד, רחובות, ירוחם, דימונה, נתיבות, אופקים... (שכחתי מישו? ודאי שכן, ואשמח לדעת את מי):
פליירים והדבקת מודעות [מי עושה את זה בערים השונות? נא ונא, תנו פרטי התקשרות, כמויות משוערות...]
מקומונים [נא ונא. טלפונים ודרכי תקשורת. יש מי שמוכר שם שטחי פרסום?])

אודה לכל מידע.
תודה ויישר כח.

פרסום באשדוד:
08-8642012
המקומון הנפוץ ביותר.

• הוסף לסימניות
בירוחם אין עיתון ולא מקומון.
הדרך היחידה לפרסם זה מודעות בבנינים ו... 40 מודעות בהחלט יספיקו:)

• הוסף לסימניות
לתשומת לב, אני לא דרומית, ואת השמות אני מכירה רק מהעבודה.
אני מאמינה שלמקומיים יש מידע מדוייק יותר.

"מקומי דתי" באר שבע
"שופר" אופקים ונתיבות
"חדשות שלנו" נתיבות

• הוסף לסימניות
המקומונים שקיימים באשדוד: קול הקריות, פופולרי, אמצע שבוע, פותחים שבוע, חדשות שלנו, חזק..
נכתב לפי סדר הפופולריות....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראש בריא;973915:
המקומונים שקיימים באשדוד: קול הקריות, פופולרי, אמצע שבוע, פותחים שבוע, חדשות שלנו, חזק..
נכתב לפי סדר הפופולריות....

"אשדוד בכותרות"????? מה איתו?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;973668:

אשמח לכל מידע.

תודה ויישר כח.

עד כמה שידוע לי רחובות זה לא דרום........

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי;973882:
לתשומת לב, אני לא דרומית, ואת השמות אני מכירה רק מהעבודה.
אני מאמינה שלמקומיים יש מידע מדוייק יותר.

"מקומי דתי" באר שבע
"שופר" אופקים ונתיבות
"חדשות שלנו" נתיבות

אם את צריכה את המספרים שלהם,ישלי.
לדעתי לא קשור למקומי דתי ולחדשות שלנו.רק לשופר ולעיניין בעיר.או למידע קהילתי(של הקהילה)

• הוסף לסימניות
יישר כח לכל המגיבים עד כה.

קצת הערות ביניים:
רחובות - עד כמה שידוע לי, זה כן דרום.
אופקים - יש שלושה עלונים המופצים בתוך אנ"ש (אחד מוביל ושניים אחריו) אף אחד מהם הוא לא שופר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א.ר.ז.;976320:
יישר כח לכל המגיבים עד כה.

קצת הערות ביניים:
רחובות - עד כמה שידוע לי, זה כן דרום.

אז זהו שלא,
רחובות זה שפלה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה