עזרה איך מפרסמים במודעות מאורסים בפרוג?

• הוסף לסימניות
@efrarush
איך מפרסמים במודעות מאורסים בפרוג? אני לוחץ על "פרסם מודעה" וזה נפתח לי כך:
צילום מסך 2025-03-13 150622.png

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
יש בתחתית העמוד טופס

• הוסף לסימניות
@מומחה בהכל
צריך הרשאת כתיבה בפורום חדשות ועדכונים כדי לפרסם מודעת מאורסים
אני יכולה בשמחה לעשות את זה, אם תכתבו לי פה את הפרטים הדרושים

• הוסף לסימניות
אני אשמח אם תוכלי לפרסם,
בתודה מראש!

הבחור:
אסף נגר נ"י
בן ר' אבינועם הי"ו
ישיבת "נזר ישראל"
ראש העין

הבחורה:
שירת חדד תחי'
בת ר' תמיר הי"ו
סמינר גברא
תל אביב

מאורסים: אור לכ"ח אדר תשפ"ה

תודה רבה רבה!!
ובשמחות אצל כולם!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

אני חייב לציין את הדבר המדהים שיש בפרוג!!
יש כאן מלא בעלי מקצוע, שפשוט נותנים עזרה וייעוץ חינם!!! חינם!!
אני באמצע מחזור משכנתא עצמאי, הייתה לי שאלה קטנה
צלצלתי
@בינגו משכנתאות לא הזדהיתי או משהו רק שאלתי, והוא ענה בסבלנות ובמקצועיות!!!

זה ממש לא מובן מאליו!!
והוא לא היחיד! יש גם את @מימון לבית @מוניטין ועוד רבים שעונים בשמחה על כל שאלה כאן בפורום
וחלקם גם מפרסמים מספר לייעוץ חינם!!!

הרגשתי צורך ליידע את הציבור שיש כזה דבר
וגם לומר להם בשמי ובשם כולם תודה רבה ענקית!!!
תצליחו!!!!

וזה לא רק בזה, כמעט בכל תחום אפשר לקבל פה בפרוג יעוץ מקצועי מהמומחים!!!
אז שאפו ענק לפרוג!!! שנותן פה את הבמה בחינם!!

תמשיכו הלאה!!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה