כללי איך מפרסמים ניוזלטר, או איך הופכים HTML ל-PDF

• פותח הנושא trew
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כך המעשה והקבצים שקיבלתי מהלקוח הם קבצי ה-HTML של הניוזלטר.
שאלתו ובקשתו שאני יהפוך את זה ל-PDF ושהלינקים שיש בניוזלטר ישארו חיים הוה אומר שעדיין הוא יוכל ללחוץ על הלינק ולעבור לכתבה הנכספת

מישהו מכיר דרך להפוך דף אינטרנט לכזה?
ולא אין לו את קצבי המקור רק את ה-HTML

• הוסף לסימניות
אין פונקציה אוטומטית שעושה את זה, אם זה מה שהתכוונת... את תצטרכי לעצב ידנית (באילוסטרייטור, אינדיזיין, מה שנוח לך) PDF שמבוסס על העיצוב והמבנה של הHTML.
יש אפשרות להשאיר לינקים חיים בתוך PDF.

• הוסף לסימניות
הלך חצי יום
אין אפשרות אחרת?
דרימוויבר לא מכיר משהו כזה?

• הוסף לסימניות
שאלה אחרת
יש אפשרות ליצור לינק מתוך אילוסטרייטור או שאני חייב להפוך את זה לתמונה ואז בדוא"ל להפוך ללינק את התמונה

• הוסף לסימניות
לא יודע מה קורה לכם!
פותחים אקרובט, פתיחה, קובץ HTML, שמירה בשם, וחסל.
כל הקישורים נשארים חיים וגם הפלאש ממשיך לעבוד.
אם זה HTML על האינטרנט אז מתקדם>לכידת אתר.

• הוסף לסימניות
יפה, לא הכרתי
איך שלא יהיה אני עדיין תקוע כי הוא מחלק את זה לדפים ועל כל דף הוא כותב מיקום של הקובץ
איך שלא יהיה ניוזלטר אני לא יכול להויא מזה
יש אפשרות לבטל את זה?

• הוסף לסימניות
איך עשית? מהמחשב המקומי או מלכידה?
אם זה מהמקומי ייתכן שבכלל כבר כששמרת לHTML זה נהיה (לדוגמא דרך כרום).
טם זה מלכידה אז לפני הייבוא אפשר לשנות ב"קביעות", שלא יהיה כותרת עליונה וכותרת תחתונה, וגודל דף מותאם אישית (תקבע את האורך לארוך מאוד).

• הוסף לסימניות
יש לי את ה-HTML מהמפתח
על הקובץ הזה אני צריך לעבוד
דבר דאולי לא ציינתי הלינקים הם טקסט שהוא קישור ולא WWW....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה