התייעצות איך מצאתם עבודה בהנהלת חשבונות?

• הוסף לסימניות
קרובת משפחה רצינית וחרוצה, סיימה לימודים בהנהלת חשבונות.
היא מחפשת כבר תקופה עבודה בתחום באזור בני ברק אבל כל המקומות רוצים רק עם ניסיון, מה שאין לה כרגע.
מה עושים?

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • הוסף לסימניות
יש פורום חרדי של רו"ח /מנהלות חשבון/ חשבות שכר וכו
פעם בשבוע מתפרסמות שם מודעות דרושים וכן מצורפים קורות חיים של כאלה שמציעות עבודה

* להצטרפות לרשימת התפוצה, ניתן ללחוץ כאן *

• הוסף לסימניות
יש פורום חרדי של רו"ח /מנהלות חשבון/ חשבות שכר וכו
פעם בשבוע מתפרסמות שם מודעות דרושים וכן מצורפים קורות חיים של כאלה שמציעות עבודה

* להצטרפות לרשימת התפוצה, ניתן ללחוץ כאן *
באזור בני ברק מתפרסם שם 1-2 משרות לשבועיים בערך...

• הוסף לסימניות
1הכי טוב זה להעביר מפה לאוזן. לחברות ,משפחה, מכרות שאם הן שומעות על מישהי שמחפשת, שיעדכנו....
2לעקוב אחרי כמה אתרים. כמו : גלאט גובס(אני מצאתי עבודה בהנה"ח דרכם) ג'וביק.
3 לא להתייאש ולשמור על טלפון זמין.
4.להתחבר לצאט של חיפוש מקום עבודה בהנה"ח יש מלא כאלו.....

והדבר הכי חשוב זה להתפלל לסיעתא דשמיא!

• הוסף לסימניות
גם אני חושב שמפה לאוזן זה הכי יעיל ואמין
ואני מחפש דבר כזה לגבר
1הכי טוב זה להעביר מפה לאוזן. לחברות ,משפחה, מכרות שאם הן שומעות על מישהי שמחפשת, שיעדכנו....
2לעקוב אחרי כמה אתרים. כמו : גלאט גובס(אני מצאתי עבודה בהנה"ח דרכם) ג'וביק.
3 לא להתייאש ולשמור על טלפון זמין.
4.להתחבר לצאט של חיפוש מקום עבודה בהנה"ח יש מלא כאלו.....

והדבר הכי חשוב זה להתפלל לסיעתא דשמיא!

איפה זה שם ?
באזור בני ברק מתפרסם שם 1-2 משרות לשבועיים בערך...

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה