דרוש מידע איך מצטרפים כספק לקופות החולים? למי לפנות?

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אני בתהליך הקמה של עסק שמטרתו לעבוד מול קופות החולים כספק שירות.
כדי להתקדם, אני צריכה להבין מה הקריטריונים והדרישות של הקופות לצירוף ספק חדש.
אשמח לדעת למי צריך לפנות בכל קופה, ומי הגורם שאחראי על נושא הספקים וההתקשרויות.
אם למישהו יש מידע או ניסיון בנושא אודה מאוד לשיתוף.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
שלום רב,
אני בתהליך הקמה של עסק שמטרתו לעבוד מול קופות החולים כספק שירות.
כדי להתקדם, אני צריכה להבין מה הקריטריונים והדרישות של הקופות לצירוף ספק חדש.
אשמח לדעת למי צריך לפנות בכל קופה, ומי הגורם שאחראי על נושא הספקים וההתקשרויות.
אם למישהו יש מידע או ניסיון בנושא אודה מאוד לשיתוף.
תודה רבה
באתרים של הקופות יש טופס בקשה להצטרפות כספק

• הוסף לסימניות
תעדכנו אותי בבקשה בתוצאות, גם אני בתהליך.

תודה מראש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אשמח לדעת למי צריך לפנות בכל קופה,

תעדכנו אותי בבקשה בתוצאות, גם אני בתהליך.
ברמת העיקרון מי שהכי יכול לתת מידע (בדרך כלל) זה מנהל קשרי לקוחות או מנהל מרפאה.
חשוב לציין, למנהל קשרי לקוחות לרוב אין סמכות מיוחדת, רק בצומת שהוא יושב עליה אמור להיות לו את המידע הרלוונטי, ולכן זה תלוי מאוד כמה הוא "בעניין" ולפעמים הוא יכול לתת מידע יותר טוב ממנהל המרפאה.
מנסיוני הם נותנים גרושים....
תלוי בקופה (ובמחוז), תלוי בתחום ותלוי מי צריך את מי....
וכל המשפחה כבר מגיעה.
בהרבה מההסכמים מופיע בפירוש איסור מתן שירות לבני משפחה (בד"כ מדרגה ראשונה).

נתון נוסף, יש הרבה קופות חולים שכדי להוריד את העול מיחסי הספק-מבוטח-קופה, עושים את זה דרך חברה חיצונית, יש חברה חיצונית מאוד מוכרת שעובדת עם קופות החולים ויש המון תלונות על התנהלות החברה - ברמה כזאת של חוסר כדאיות בהמשך ההסכם (מניסיון מר...)

• הוסף לסימניות
בהרבה מההסכמים מופיע בפירוש איסור מתן שירות לבני משפחה (בד"כ מדרגה ראשונה).
לא הבנת את כוונתי.
אסביר: יכול להיות שהקופה משלם לספק סכום מועט על המוצר שהוא נותן ללקוח. אבל כיוון שהלקוחות של הקופה מגיעים עם הזכאות, לפעמים הם מושכים איתם את בני הבית האחרים, שלא זכאי גיל וכד' וקונים במחיר מלא. כך החנות או העסק מתמלא גם מלקוחות פרטיים שכן משתלמים מאוד.

• הוסף לסימניות
ברמת העיקרון מי שהכי יכול לתת מידע (בדרך כלל) זה מנהל קשרי לקוחות או מנהל מרפאה.
חשוב לציין, למנהל קשרי לקוחות לרוב אין סמכות מיוחדת, רק בצומת שהוא יושב עליה אמור להיות לו את המידע הרלוונטי, ולכן זה תלוי מאוד כמה הוא "בעניין" ולפעמים הוא יכול לתת מידע יותר טוב ממנהל המרפאה.
פניתי למתאם קשרי לקוחות של קופ"ח מסוימת, והוא אמר לי לחזור אליו בראשון, הוא ינסה לבדוק למי זה קשור,
אני צריכה לבקש ממנו את מנהל קשרי הלקוחות?
נתון נוסף, יש הרבה קופות חולים שכדי להוריד את העול מיחסי הספק-מבוטח-קופה, עושים את זה דרך חברה חיצונית, יש חברה חיצונית מאוד מוכרת שעובדת עם קופות החולים ויש המון תלונות על התנהלות החברה - ברמה כזאת של חוסר כדאיות בהמשך ההסכם (מניסיון מר...)
למה לי כנותן שירות זה משנה?

• הוסף לסימניות
פניתי למתאם קשרי לקוחות של קופ"ח מסוימת, והוא אמר לי לחזור אליו בראשון, הוא ינסה לבדוק למי זה קשור,
סליחה שאני אומר, אבל מנהלי קשרי לקוחות זה בחלק לא מבוטל ג'וב ותו לא. וק"ו שאין להם קשר לנושא ספקים וכד'. מקסימום יכולים לתת לך את הטלפונים והמיילים שתמצא באינטרנט בעצמך.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני אומר, אבל מנהלי קשרי לקוחות זה בחלק לא מבוטל ג'וב ותו לא. וק"ו שאין להם קשר לנושא ספקים וכד'. מקסימום יכולים לתת לך את הטלפונים והמיילים שתמצא באינטרנט בעצמך.
אז מי הכתובת הנכונה לדברים האלו?
המנכ"לים?(😉)

• הוסף לסימניות
אז מי הכתובת הנכונה לדברים האלו?
המנכ"לים?(😉)
דוגמא בללית יש לכם את זה וכן הלאה בכל קופ"ח.
אלא שאולי כיוון שאתם לא עסק קיים לא יתנו לכם יותר מידיי פרטים על "אוויר" ואת הפרטים תטצרכו להוציא מספקים קיימים....

• הוסף לסימניות
לא מכיר הבדל בין מתאם למנהל, נראה לי זה אותו דבר.
למה לי כנותן שירות זה משנה?
כי ההתנהלות שלך, כולל קבלת התשלום, זה מהם.
נכון וכבר ציינתי שהתפקיד הוא ללא סמכויות, אבל מנהל קשרי לקוחות טוב ושעובד טוב:
1. יש לו הרבה מידע בעניין (הוא זה שיודע איך הדברים מתנהלים, הוא זה שפונים אליו לשאול "איך מקבלים החזר על ציפורן חודרנית בידיים" או משהו דומה).
2. הוא יודע לדחוף דברים.
(התעסקתי עם כמה מתאמי/מנהלי קשרי לקוחות, כיו כאלה שחזרו אליי באותו יום עם כל הנתונים ויש כאלה שיום אחד עוד יחזרו אליי.....)

במחשבה נוספת, לפעמים גם למזכירה במרפאה יהיה מידע בעניין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה