עזרה איך מצטרפים?

• הוסף לסימניות
איך מצטרפים לקהילת כתיבה מקצועית?

• הוסף לסימניות
קהילת הכתיבה נועדה לעסוק בכתיבה לענפיה השונים ומיועדת לעוסקים בכתיבה יוצרת, ספרותית ומקצועית. להצטרפות יש לשלוח את שם הניק, השם המלא, כתובת מגורים וטלפון נייד + קטע כתיבה מקצועי בן כ-200 מילה. ההצטרפות היא לבעלי ותק של מינימום שלושה חודשי פעילות בפרוג.

• הוסף לסימניות
@ניהול האתר
שלחתי בקשה כמה זמן זה לוקח?
גם שלחתי בזמנו לפני הרבה זמן לקהילת מעצבים גרפיים ועד עכשיו לא קיבלתי שום תשובה

• הוסף לסימניות
קהילת הכתיבה נועדה לעסוק בכתיבה לענפיה השונים ומיועדת לעוסקים בכתיבה יוצרת, ספרותית ומקצועית. להצטרפות יש לשלוח את שם הניק, השם המלא, כתובת מגורים וטלפון נייד + קטע כתיבה מקצועי בן כ-200 מילה. ההצטרפות היא לבעלי ותק של מינימום שלושה חודשי פעילות בפרוג.
אני גם רוצה להצטרף. מה זה שלושה חדשי פעילות? אני חייבת להיות פעילה או עצם זה שנרשמתי נחשב "חודשי פעילות"? אין דרך לקצר את התקופה?

• הוסף לסימניות
אני גם רוצה להצטרף. מה זה שלושה חדשי פעילות? אני חייבת להיות פעילה או עצם זה שנרשמתי נחשב "חודשי פעילות"? אין דרך לקצר את התקופה?
שלושה חודשים מיום ההרשמה לאתר. לא ידוע לי על אפשרות לקצר את התקופה.
בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה