איך מצלמים ככה?

• הוסף לסימניות
ראו את הסרטון הזה (פתוח בנטפרי)
איך מצלמים ככה? על מה עומדת המצלמה, במיוחד מפליא זה בסוף הסרטון, שהמצלמה מתרחקת ומתרחקת עד לגובה רב בצורה חלקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;1916008:
איך מצלמים ככה? על מה עומדת המצלמה, במיוחד מפליא זה בסוף הסרטון, שהמצלמה מתרחקת ומתרחקת עד לגובה רב בצורה חלקה.

לא פתוח לי ולא ראיתי את הסרטון, אני מאמינה שזה צולם עם מצלמת רחף

• הוסף לסימניות
לפי המאחורי הקלעים ממצלמה על רחפן קטן. (לא יודעת איך קוראים לזה, הם קוראים לו "הליקופטר".)

• הוסף לסימניות
אפשר בבקשה להוריד את שני הסרטים? זה נשמע מעניין............

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;1916008:

איך פתוח בנט פרי ובאתרוג לא?.. זה יוטיוב הלא כן? נט פרי יותר מקילים כנראה לגבי יוטיוב...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;1916008:

זה נראה כמו סוג של שיווק לנטפרי,

"אני בכוונה לא אוריד את הסרט הזה, כדי שתראו שבנטפרי יש סינון ביוטיוב"

ישנם אנשים שלמרות הכל עדיין לא מעוניינים לעבור לנטפרי ולהם יוטיוב חסום לגמרי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;1919927:
איך פתוח בנט פרי ובאתרוג לא?.. זה יוטיוב הלא כן? נט פרי יותר מקילים כנראה לגבי יוטיוב...

נו נו..

• הוסף לסימניות
אולי מישהו יכול להעלות אותו בג'מבו לחסומי בנתיב ?

• הוסף לסימניות
@איטא,
אין פה שיווק לנטפרי, אני רק לקוח, ראיתי את הסרטון, כתבתי שפתוח בנטפרי כדי להסיר מעצמי חשד שנכנסתי דרך אינטרנט לא מסונן.

@rahamim1,
נטפרי לא יותר מקילים מאף אחד רק מחמירים יותר
הם בודקים סרטון סרטון אחד אחד בידי אדם. ויש בפרוג אשכול שלם של סרטונים שכבר נבדקו והם פתוחים בנטפרי כאן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Rרחמים;1920052:
@איטא,
אין פה שיווק לנטפרי, אני רק לקוח, ראיתי את הסרטון, כתבתי שפתוח בנטפרי כדי להסיר מעצמי חשד שנכנסתי דרך אינטרנט לא מסונן.

@rahamim1,
נטפרי לא יותר מקילים מאף אחד רק מחמירים יותר
הם בודקים סרטון סרטון אחד אחד בידי אדם. ויש בפרוג אשכול שלם של סרטונים שכבר נבדקו והם פתוחים בנטפרי כאן.

לגופו של עניין,
אין לי גישה ליוטיוב,
והייתי שמחה לראות במה מדובר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י rahamim1;1919927:

לעובד רימון, תראה למנהלים איך צריך להיראות יוטיוב נקי
(את כפתור ההורדה הם לא מוכרחים לספק)

אני באמצע להעלות, לוקח זמן 70 מגה

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 74.2 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
נו נו.. שוב מוצאים דרך להשמיץ את נטפרי...
אז אני יסביר: נטפרי פיתחה מערכת שבודקת סירטוני וידאו, היא
מפרקת סרט לתמונות, והתמונות עוברות סינון ידני! (והסרט נבדק לגופו, לא כל נושא נפתח!)
במילים אחרות: על אף שנטפרי היא מערכת הסינון ההרמטית ביותר בעולם,
היא גם הרחבה ביותר, והמדיניות היא לתת כמה שיותר מענה לגולשים
כדי שלא ישתמשו באינטרנט של השכן, או בגוי של אינטרנט.

ולא, אחרים לא יותר מחמירים.. ממש להיפך! פשוט אין להם טכנולוגיה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא ראיתי
אבל יש צילומי רחפן
הצלם יוסי וייס עושה את זה גם

• הוסף לסימניות
אפשר להעלות שוב?... זה נמחק?..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה