כללי איך מצמידים אובייקטים קיימים זה לזה באופן מדויק? (באילוס')

• פותח הנושא GRN
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כפי שאתם רואים פתחתי בסדרה של שאלות לגבי דברים שאני עושה אותם בצורה מורכבת מאוד וציפור קטנה בלב לוחשת לי שאולי יש דרך יותר פשוטה, רק שאני לא יודעת עליה.

אז ככה: השאלה רשומה לעיל, ואני מקווה שהיא ברורה.

השאלה היא באילוס' מכורח העובדה שאני פשוט עובדת על התוכנה הזו. אז בבקשה, משתמשי קורל, לא לקנטר אותנו, משתמשי אילוס' האומללים (?).

תודה

• הוסף לסימניות
בחרו את האוביקטים הרצויים
לחצו לחיצה נוספת על האוביקט שאליו יתייחס הישור (זה נקרא אוביקט המפתח)
קבעו 0 בחלון הישורים
ולחצו על סוג הפיזור הרצוי (אופקי או אנכי) בשורה האחרונה בחלון הישורים.

• הוסף לסימניות
קודם כל: תודה, אני רואה שהסדרה שלי הולכת להתברר כיעילה :)

אבל, 2 שאלות
א. לחיצה נוספת על האובייקט מוציאה אותו מכלל האובייקטים הנבחרים, כך זה צריך להיות?
ב. האפשרות של נתינת ערכים בחלון היישור לא פעילה אצלי. מה יכולה להיות הסיבה?

• הוסף לסימניות
מה הכוונה מוציאה? איזו גרסה יש לך?
בגרסאות המתקדמות האוביקט שלוחצים עליו לחיצה נוספת מדגישה אותו עם מסגרת כחולה, אל תוסיפו שיפט אלא לחיצה עם עכבר בלבד לאחר בחירת כל האוביקטים הדרושים.
רק לאחר סימון אוביקט המפתח אפשות נתינת הערכים תהיה פעילה.

• הוסף לסימניות
מה הכוונה מוציאה? איזו גרסה יש לך?
בגרסאות המתקדמות האוביקט שלוחצים עליו לחיצה נוספת מדגישה אותו עם מסגרת כחולה, אל תוסיפו שיפט אלא לחיצה עם עכבר בלבד לאחר בחירת כל האוביקטים הדרושים.
רק לאחר סימון אוביקט המפתח אפשרות נתינת הערכים תהיה פעילה.

• הוסף לסימניות
שימי לב כשאת לוחצת על אובייקט המפתח: תלחצי על הקו שלו (לא בחוץ ולא על המילוי), וכן שהעכבר הניה לסמן כמו משולש כזה.

• הוסף לסימניות
למה על הקו? כשהעכבר משנה את עצמו לראש חץ, אפשר ללחוץ על שטח האוביקט אותו רוצים שישמש כקי-אובג'קט. (אם אצלך זה לא עובד, הבאג אצלך. לא אצלנו)

• הוסף לסימניות
לחיצה על האובייקט + ALT , והוא ישמש כאובייקט מפתח.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
הצלחתי!!! תודות! חסכתם לי המון זמן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ir;336952:
לחיצה על האובייקט + ALT , והוא ישמש כאובייקט מפתח.
בהצלחה.

לא צריך את הALT אחרי שבוחרים כמה אובייקטים לחיצה נוספת על אחד האובייקטים תהפוך אותו לאובייקט מפתח.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה