להרבה זה לא מבחירה אלא בגלל שלא התקבלו (בעיקר חרדים)אבל זו היתה בחירה שלי כשבחרתי לא לשלוח למעון,
אני רואה אצלנו בעבודה- בד"כ לוקחים חופש שבוע מינימוםבאמת לא ברור לי.
בעלי לפחות יהיה בבית בבין הזמנים.
ומה עושים בציבור הכללי?
גם אם יש להם קייטנות עד ה08.08, עדיין יש עוד 3 שבועות אח"כ
לוקחים חופש.באמת לא ברור לי.
בעלי לפחות יהיה בבית בבין הזמנים.
ומה עושים בציבור הכללי?
גם אם יש להם קייטנות עד ה08.08, עדיין יש עוד 3 שבועות אח"כ
כן, רק כשאת חרדית את גםצריכה ימי חופשה לחוה"מ, לפורים, אולי קצת בחנוכה, ערב פסחלוקחים חופש.
כמעט כל מי שאני מכירה שומרת את ימות החופשה לתקופה הזו.
הזדמנות להקדיש זמן לחוויה משפחתית נטו.
למי יש יום חופשיאנחנו מארגנים קייטנה עוברת וכל אחד עושה ביום החופשי חוסך המון כסף
אבל לא לכולם זה מתאים.
לילמי יש יום חופשי![]()
אצלינו מקום עבודה די גמיש.לוקחים חופש.
כמעט כל מי שאני מכירה שומרת את ימות החופשה לתקופה הזו.
הזדמנות להקדיש זמן לחוויה משפחתית נטו.
או שהאבא לומד.. לא הבנתי באיזו סיטואציה הוא שומר?הייתי במצבך לפני מס' שנים,
אז
או שהאבא שומר ואם הבעל עובד אז עובדים במשמרות אם אפשרי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //