התייעצות איך מצפים מהורים לשלושה ילדים קטנים במסגרות

מצב
הנושא נעול.
בלי קשר למספר הילדים
ברור שמי שיכולה לבחור קרוב לבית בלי נסיעות תעשה את זה
מי שעובדת רחוק/ יותר שעות
זה כי היא לא מצאה משהו אחר והיא חייבת את הכסף
מסתבר, לא?
יכול מאד להיות, אבל תכלס יש גם את הסוג השני של הנשים...

יכול מאד להיות, אבל תכלס יש גם את הסוג השני של הנשים...
שעושות את זה לכיף?
אם הן עושות את זה זה כנראה כי צריך את הכסף.
מניסיון, ממש לא נחמד לנסוע שעה+ כלצד לעבודה.
ברור שאם הייתי לי אפשרות לעבוד ליד הבית הייתי עושה את זה. חוסך את השעות של הנסיעות, את ההתשה

שעושות את זה לכיף?
אם הן עושות את זה זה כנראה כי צריך את הכסף.
מניסיון, ממש לא נחמד לנסוע שעה+ כלצד לעבודה.
ברור שאם הייתי לי אפשרות לעבוד ליד הבית הייתי עושה את זה. חוסך את השעות של הנסיעות, את ההתשה
אם אין לך אפשרות למצוא עבודה ליד הבית אז באמת את לא מהסוג השני של הנשים השאלה מה היה קורה אם היו מציעים לך עבודה ליד הבית במשכורת יותר נמוכה.

אם לדוגמה המשכורת שאני מקבלת עכשיו מספיקה לנו לסגור חודש+קצת להניח בצד,
אז אם יצעו לי עבודה בתוספת משמעותית במשכורת אבל המחיר יהיה נסיעות של שעה + לכל צד,
אני חושבת שבתור אמא לילדים שרוצה להיות כמה שיותר אמא במידת האפשר אני לא יכולה לקחת את העבודה הזו אפילו שהיא עם תופסת משמעותית במשכורת כי להיות אמא זה יותר חשוב מלחסוך יותר או לחיות יותר ברווחה.
(כמובן שאני לא מדברת אם התוספת הכרחית לחיים השוטפים)

אם אין לך אפשרות למצוא עבודה ליד הבית אז באמת את לא מהסוג השני של הנשים השאלה מה היה קורה אם היו מציעים לך עבודה ליד הבית במשכורת יותר נמוכה.

אז אם יצעו לי עבודה בתוספת משמעותית במשכורת אבל המחיר יהיה נסיעות של שעה + לכל צד,
אני חושבת שבתור אמא לילדים שרוצה להיות כמה שיותר אמא במידת האפשר אני לא יכולה לקחת את העבודה הזו אפילו שהיא עם תופסת משמעותית במשכורת כי להיות אמא זה יותר חשוב מלחסוך יותר או לחיות יותר ברווחה.
כל הכבוד!
באמת חדמ"ש קשה לשמור היום על האיזון ולזכור את המטרה

• שכוייח!
Reactions: ~~~

זה נורא נחמד לדון אנשים
ראית מישהי שעובדת רחוק כדי להרוויח משכורת גבוהה יותר?
מי אמר לך שהמשכורת הקודמת הספיקה לשים בצד קצת?
מי אמר לך שאין לה חובות מכל סיבה שהיא?
מי אמר לך שאין לה הוצאות חריגות על משהו שהיא מסתירה?
כן. תתפלאי לשמוע.
יש כאלה שאוהבות את הנסיעה
מישהי אמרה לי שמאוד נח לה ההפרדה הזו, זה מנקה לה את הראש וככה היא עוברת מהבית לעבודה ולהיפך.
גם לנקות את הראש - יש נשים שזה עוזר להן עם הילדים, תתפלאי לשמוע
לפעמים הילד מרוויח מזה שאמא שלו מגיעה אחרי מנוחה
אני לא נכנסת לחיים של אנשים
(והאמת, אישה גם יכולה לומר לעצמה משפט כזה של "עוזר לי לנקות את הראש" כסוג של נחמת שוטים, כשאין לה ברירה אחרת, כמו שנשים אומרות שצהרון זה מקסים כי אין להן ברירה. סוג של התמודדות של הנפש מול קושי)

דילגת על השורה המסכמת שלה...
זה נורא נחמד לדון אנשים
ראית מישהי שעובדת רחוק כדי להרוויח משכורת גבוהה יותר?
מי אמר לך שהמשכורת הקודמת הספיקה לשים בצד קצת?
מי אמר לך שאין לה חובות מכל סיבה שהיא?
מי אמר לך שאין לה הוצאות חריגות על משהו שהיא מסתירה?

דילגת על השורה המסכמת שלה...
ראיתי
אבל בדיוק בגלל המשפט הזה אי אפשר לדון נשים שאת רואה.
אין שום סיבה שאת תדעי מה גורם לאישה לנסוע רחוק. או לעבוד 12 שעות, או לא לעבוד בכלל.
את לא יודעת מה כולל החיים השוטפים של השכנה, או אפילו אחותך, לא יודעת.
אף אחד לא מספר לך על נסיבות חייו, כל עוד אינך הפסיכולוג שלו....

• תודה
Reactions: ~~~

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה