איך מצרפים כמה סרטים ממצלמה?

• הוסף לסימניות
יש לי קטעי הסרטה שהסרטתי במסיבה, ואני רוצה לחבר את כולם שיראו ברצף בלי לפתוח כל פעם קובץ אחר, אפשר לעשות זאת ב- windows media player? (אין כוונתי לעריכה, רק לצרף את כולם לקובץ אחד)
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
תבחרי את הקטעים שאת רוצה לראות ברצף, קליק ימני על העכבר והפעל או play

• הוסף לסימניות
בXP, ע"י Windows Move Maker ובכל מערכת הפעלה אפשר ע"י פיקאסה של גוגל. חיפוש בפורום/גוגל יביא קישורים להורדה.

• הוסף לסימניות
תודה רבה. עשיתי כנ"ל.
האם יכול להיות שהאיכות של הסרטים ירדה כשהעברתי אותם לתוכנה הנ"ל? (כך נראה לי...)
כי, שמתי לב, שגם הכובד התכווץ מאד, זה הטבע של התוכנה?

• הוסף לסימניות
לא כתבת באיזו תוכנה, אבל בכל מקרה התשובה חיובית.
בברירת מחדל ישנו מיטוב להקטנת הסרט בשביל לשלוח במייל וכדומה.
בשני התוכנות ניתן לשנות את הגדרת הדחיסה ליותר איכותית = פחות דחיסה.

• הוסף לסימניות
עשיתי בתוכנת Windows Move Maker.
איך משנים את הדחיסה? האם זה קשור ליחס גובה רוחב מ- 4:3 ל- 16:9? או?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
כשגומרים לערוך את הסרט, ועושים שמירת קובץ סרט, ישנו אשף.
באחד השלבים יש איכות, והברירת מחדל היא "מיטבית למחשב שלי", שם ניתן לקבוע אפשרויות אחרות,
מהם איכות גבוהה.

• הוסף לסימניות
כשאני שלחתי מישהי ל"ערוך" בתוכנה הזו, אמרתי לה לסגור לavi ואח"כ להמיר בפורמט פקטורי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה