איך מצרפים קבצי PO

• הוסף לסימניות
יש לי תוסף שאני עובד לתרגם לבד (CiviCRM) ואני הורדתי את הקבצי PO מהאתר תרגום שלהם, עכשיו אני רוצה לצרף את הכל לקובץ אחד גדול בשביל ליצור קובץ MO אחד של התרגום. פשוט איך שהקובץ MO הסופי בנוי זה קובץ אחד ואיך שהPO קיים באתר שלהם זה מחולק לפי נושאים.
כשאני סתם מחבר את הקבצים ביחד דרך עורך טקסט רגיל (notepad++) אז נהיה לי יותר מ300 שגיאות בקובץ (לפחות על פי poedit ) יש לכם מושג איך אני מחבר אותם נכון?

• הוסף לסימניות
מישהו?
אני רק יסביר את עצמי, קבצי MO זה התוצאה של הקבצי טקסט של התרגום שהן עם סיומת PO אחרי שמעבירים אותם בתוכנה שהופכת אותם לשפת מחשב. (קימפול, הידור)

• הוסף לסימניות
נוטפד לא יודעת לקמפל אותם, וpoedit בגירסה החינמית לא נותנת לך להתערב בתוכן, רק אם יש לך את הפרו אתה יכול לחבר את הPO ולקמפל

• הוסף לסימניות
מה שניסיתי זה לחבר אותם בנוטפד עם סיומת PO ואת התוצאה להריץ בPOEDIT מה שעשה שגיאות, ככה שאני מבין שכנראה לא חיברתי אותם בצורה הנכונה כי אני לא רואה סיבה שלא יהיה אפשר לחבר שתי קבצי PO בעורך טקסט.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה