חיים של תורה
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
זה היה לפני המווווווון זמן.יכול להיות
אני יודע שחבר שלי
רצה לעשות דרכון זמני ורק יום אחד לפני הטיסה אישרו לו את זה
היום זה רשמי ומאשרים לכולם.
זה היה לפני המווווווון זמן.יכול להיות
אני יודע שחבר שלי
רצה לעשות דרכון זמני ורק יום אחד לפני הטיסה אישרו לו את זה
זה היה בג' איירזה היה לפני המווווווון זמן.
היום זה רשמי ומאשרים לכולם.
זה כבר המווווווווון זמן.זה היה בג' אייר
לקערעסטיר
תודה על המידעכנס לאתר הרשמי של רשות האוכלוסין וההגירה ותרווה נחת.
מזל !!!!!!גיסי היה צריך להוציא דרכון לבן שלו, ולשומר בפתח הוא אמר שזה רק לעדכן כתובת ואז השומר הכניס אותו. וכשהוא אמר לפקידה שהוא צריך דרכון ל-בן, היא אמרה "מה הבעיה ?!" והנפיקה לו דרכון.
אני לא יודע אם באופן מידי או רק למחרת אבל זה היה ממש מהר !
יכול להיות שפשוט ללמוד את הפרצות במשרד הפנים ולנצל אותםמזל !!!!!!
פעם היהתנסו בסניף מזרח ירושלים בד"כ יש שם תורים זמינים
יכול להיות תוריםואז יש תורים,
אני ניסיתי כמה פעמים מ 7:00 בבוקר ואף פעם לא מצאתי תור פנוי!!צריך לנסות בבוקר בין השעות 7.45 -8.30
מנסיון כמה פעמים מצאתי תורים אפילו לאותו היום או לעוד שבוע ולשבועיים
בשבע בבוקר אין עדיין בדרך כללאני ניסיתי כמה פעמים מ 7:00 בבוקר ואף פעם לא מצאתי תור פנוי!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים