איך יקבלו מכתב אם לא יודעים את הפרטים שלי"אז בזמנו היה כתוב שיקבלו איזה מכתב הביתה
איך בדיוק אמורים לזכור כמה שילמו, וודאי ששילמנו בתוך הזמנים האלו, אבל מאיפה אני אמור לשלוף ראיות משנת 2006.היי כולם, התאריך האחרון להגשת הטופס עד ל21.10.18
מי שלא טיפל בזה, עכשיו הזמן לעשות זאת
יש חוזה, אבל איפה רשום כמה שילמו לעו"ד בשביל הרישומים האלו.חוזה דירה בדרך כלל שומרים,
אני מצאתי את כל הקבלות (של 3 מכירות דירה) ואני אמורה לקבל החזר של כמה אלפים
בחוזה יש סכום של הדירה, גן צבי היו גובים בדרך כלל 0.3 ממחיר הדירה, זה כבר סוג כיוון, להם יש את המידע שמור, כך שכל הוכחה מועילה.יש חוזה, אבל איפה רשום כמה שילמו לעו"ד בשביל הרישומים האלו.
הרי זה היה מהדברים הנלווים, לא חלק מהחוזה.
לבקש מהבנק דפי חשבוןאיך בדיוק אמורים לזכור כמה שילמו, וודאי ששילמנו בתוך הזמנים האלו, אבל מאיפה אני אמור לשלוף ראיות משנת 2006.
אם שילמו מזומן זה לא יעזורלבקש מהבנק דפי חשבון
של אותה תקופה
עולה כמה גרושים אבל שווה
זה בוודאות יספיק לנו ?בחוזה יש סכום של הדירה, גן צבי היו גובים בדרך כלל 0.3 ממחיר הדירה, זה כבר סוג כיוון, להם יש את המידע שמור, כך שכל הוכחה מועילה.
כן, אולי ייקח יותר זמן עד לקבלת ההחזר, לפי דפי ההסבר של העורך דין, הוכחה ודאית מזרזת את ההחזרזה בוודאות יספיק לנו ?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים