דרוש מידע איך מקבלים כסף מהתביעה יצוגית נגד עו"ד גן צבי

• הוסף לסימניות
למי יש את הקישור שפורסם ב'יתד נאמן' ביום ג' בשביל לקבל החזרים מהתביעה יצוגית שהוגשה נגד עו"ד גן צבי ושות'
וכן כל פרט שיכול לסייע בהגשת הבקשה

• הוסף לסימניות
נסה לברר במשרד עו"ד אלחרר [בשד' יחזקאל כמדומני].
למיטב זכרוני הוא שהגיש את התביעה.

• הוסף לסימניות
שימו לב שמקבלים את הכסף בתוספת ריבית והצמדה כמעוגן בחוק.
וכל אחד ישאל את רבו אם מותר לו לקבל את התוספת.

• הוסף לסימניות
היי כולם, התאריך האחרון להגשת הטופס עד ל21.10.18
מי שלא טיפל בזה, עכשיו הזמן לעשות זאת

• הוסף לסימניות
היי כולם, התאריך האחרון להגשת הטופס עד ל21.10.18
מי שלא טיפל בזה, עכשיו הזמן לעשות זאת
איך בדיוק אמורים לזכור כמה שילמו, וודאי ששילמנו בתוך הזמנים האלו, אבל מאיפה אני אמור לשלוף ראיות משנת 2006.

• הוסף לסימניות
חוזה דירה בדרך כלל שומרים,
אני מצאתי את כל הקבלות (של 3 מכירות דירה) ואני אמורה לקבל החזר של כמה אלפים

• הוסף לסימניות
חוזה דירה בדרך כלל שומרים,
אני מצאתי את כל הקבלות (של 3 מכירות דירה) ואני אמורה לקבל החזר של כמה אלפים
יש חוזה, אבל איפה רשום כמה שילמו לעו"ד בשביל הרישומים האלו.
הרי זה היה מהדברים הנלווים, לא חלק מהחוזה.

• הוסף לסימניות
יש חוזה, אבל איפה רשום כמה שילמו לעו"ד בשביל הרישומים האלו.
הרי זה היה מהדברים הנלווים, לא חלק מהחוזה.
בחוזה יש סכום של הדירה, גן צבי היו גובים בדרך כלל 0.3 ממחיר הדירה, זה כבר סוג כיוון, להם יש את המידע שמור, כך שכל הוכחה מועילה.

• הוסף לסימניות
לכל עו"ד יש ארכיון עם כל החוזים שנחתמו אצלו!
ע"פ הרשום בחוזה תקבלו את ההחזר המגיע לכם. אינכם צריכים להציג הוכחת תשלום ל-גן צבי, אלא הוכחת עסקה.

• הוסף לסימניות
צריך להבין שמדובר בהחזר משמעותי, של יותר מאלף שקל לכל עסקה, אני פניתי למישהו שמכרתי לו את הדירה לפני יותר מעשור, ולמרות שהוא קיבל מכתב, הוא לא חשב שזה משמעותי, לכן הקפצתי את האשכול

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה בוודאות יספיק לנו ?
כן, אולי ייקח יותר זמן עד לקבלת ההחזר, לפי דפי ההסבר של העורך דין, הוכחה ודאית מזרזת את ההחזר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה