איך מקווצים קובץ ציור שאוכל להעלות?

• הוסף לסימניות
בפוטושופ נכנסים לfile ולפקודה save for web
נפתחת תיבת דו שיח ואפשר לשחק באחוזים למטה מצד ימין.
אם הקובץ שוקל עד 1 מגה אפשר להעלות בלי בעיה. אם הקובץ שוקל יותר מורידים את האחוזים.
משקל הקובץ נמצא בצד שמאל למטה.
משחקים עם זה עד שיגיע לגודל הרצוי.
יש לבחור PNG-8 ו128- צבעים.
רק דעי שהורדת האחוזים מוריד מאיכות התמונה.
לפעמים דוקא רצוי להעלות ציורים שאיכות פחות טובה כדי למנוע העתקות.
יש עוד שיטות אבל בזו אני משתמשת ומרוצה מן התוצאות.

• הוסף לסימניות
תודה רבקה. יש משהו מאוד מיוחד ושונה בציורים שלך. הצלחה רבה

• הוסף לסימניות
תודה לך.
אני יותר ריאליסטית ופחות קומית,
וכיוון שהיום מגמת האיור היא לכיוון קומי - אני לא כל כך מתחברת לזה.
בכל אופן תודה לה' שיש מי שאוהב את הציורים שלי...

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה. כיוון שציירתי במנגה.
סגרתי את הקובץ לJPG
אכפת לך שאשלח לך את הקובץ ותקווצי לי אותו?

• הוסף לסימניות
תפתחי אותו בצייר ושם תעשי שנה גודל ותקטיני אחוזים.
או שבמנגה תהפכי לPS.

• הוסף לסימניות
אכן
מבצעים שמירה בשם לקובץ פוטושופ ואז בפוטושופ מכווצים כפי שכתבתי.
ובכלל גם כשאני מציירת במנגה אני שומרת כקובץ פוטושופ וממשיכה לזגזג בין שתי התוכנות
כיוון שלכל תוכנה יש את הכלים המיוחדים שלה וכדאי לנצל את כולם.

• הוסף לסימניות
תודה הסתדרתי , בהכוונתו של רפי רפי. בצייר צי'ק צק.
העליתי בנושא: תותית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה