כללי איך מקטינים רזולציה של קובץ PDF?

• הוסף לסימניות
אשמח אם משהו יוכל לעזור לי, ולהדריך איך אני מקטינה קובץ PDF
כדי שישקול פחות.

תודה מראש!

• הוסף לסימניות
פותחים את זה באינדיזיין וסוגרים את זה חזרה בקטן

• הוסף לסימניות
דרך קצרה יותר לפתוח את הקובץ ולתת לו הדפסה למדפסת PDF + שמירה באיזה תקיה שרוצים, זה יורד מכמה עשרות מ"ב לכמה מאות ק"ב

בהצלחה

• הוסף לסימניות
אין לי אינדיזיין, אפשר גם בפוטושופ?

הבעיה היא שם, שהקובץ הוא בן 4 עמודים וכשאני פותחת אותו בפוטושופ,
העמודים נפתחים לי כל אחד בנפרד, ולא כקובץ אחד בן 4 עמודים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חזון;1241083:
דרך קצרה יותר לפתוח את הקובץ ולתת לו הדפסה למדפסת PDF + שמירה באיזה תקיה שרוצים, זה יורד מכמה עשרות מ"ב לכמה מאות ק"ב

בהצלחה

ניסיתי לעשות בשיטה הזו.
הוא הוריד לי מ- 12.9MG ל- 6.1MG.
אך הוא שיבש לי את הקובץ ועשה עליו כל מיני פסים לא ברורים.

• הוסף לסימניות
הוא מוריד גם באיכות - צריך לנסות להדפיס

תלוי איך סגרו את הקובץ, תמיד זה יורד לפעמים המון ולפעמים פחות, את הכללים אני לא יודע

• הוסף לסימניות
פתחו את הקובץ באקרובט פרופשיונל. "שמירה בשם" ולדרוס את הקובץ הקיים.
יש גם אפשרות להקטין רזולוציה בתפריט "אופטימייזר".

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה