עזרה ראשונה! איך מקלים על ילד עם כאבי ראש ובחילות?

• הוסף לסימניות
במוצ"ש עלה החום ובראשון ירד לגמרי ב"ה
מה שהותיר אחריו-
זו חולשה
בחילות
כאבי ראש
זרוק כבר שלושה ימים בספה..
אה..ומחר אין רופאה:cautious:

הילד בן 11, איך אני מקלה מעליו??

• הוסף לסימניות
הילד סובל בינתיים
פליז עיצות!!

• הוסף לסימניות
הוא עדיין מקיא כל הזמן?
תבדקו אם הוא לא מיובש

• הוסף לסימניות
לשתות!
אבל לא הרבה בבת אחת כי זה לא נספג אלא רק עושה יותר בחילות.
כל רבע שעה שליש כוס.
תוך מעט זמן תראו שיפור.
(כמובן אם זה לא משהו אחר)
אני מתייחס להתייבשות שיכולה להיגרם מחום וגורמת לחולשה ובחילות וכאבי ראש.
בהצלחה ורפו"ש

• הוסף לסימניות
רפו"ש
רופא מומחה אמר פעם לשתות קצת לבן וכן לאכול קצת שקדים
החלמה מהירה

• הוסף לסימניות
מרק עוף מאוד מרגיע. לאכול מעט ולאט
להימנע מדברים עם סוכר- זה מעודד בחילות

• הוסף לסימניות
במוצ"ש עלה החום ובראשון ירד לגמרי ב"ה
מה שהותיר אחריו-
זו חולשה
בחילות
כאבי ראש
זרוק כבר שלושה ימים בספה..
אה..ומחר אין רופאה:cautious:

הילד בן 11, איך אני מקלה מעליו??
מענין אם זה וירוס שמסתובב עכשיו, גם הבן שלי בן 10 עם חום, כאבי ראש ובחילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה