עוגות/עוגיות איך מקפיאים עוגות ועוגיות?

• הוסף לסימניות
טכנית,
במה עוטפים, איך מסדרים, במה אורזים.
אשמח לטיפים.
תודה רבה

• הוסף לסימניות
בקופסא ח"פ עם מכסה סגור וניילון נצמד,
מומלץ להניח בתחתית הקופסא או מלמעלה (שיתפס במכסה כדי שלא יגע בעוגות) נייר סופג
ממליצה כשמפשירים להוריד את המכסה - כדי שהאדים שיפשירו לא יטפטפו על העוגות....

• הוסף לסימניות
אני אוהבת את הקופסאות הח"פ שקונים עם מכסה(קופסאות שקופות עם מכסה מחובר), מוכרים את בחנויות החד פעמי בזול
וכך אני מאחסנת עוגיות ועוגות פשוטות (לא קרם) בשכבות כשמעל כל שכבה של עוגה, אני שמה שקית הקפאה כחוצץ

• הוסף לסימניות
עוגות בקופסא עם נייר אפיה/שקית אוכל בין שבכה לשכבה כדי שלא ידבק.
אם לטווח ארוך אז גם עוטפת בניילון נצמד.
אני מאחסנת עוגיות בשקיות "פסגור".

• הוסף לסימניות
טכנית,
במה עוטפים, איך מסדרים, במה אורזים.
אשמח לטיפים.
תודה רבה
עוגות פשוטות בלי שוקולד- אנחנו חותכים את העוגה ל6 (פחות או יותר) וכל חלק שמים בנייר כסף ואז מקפיאים וכשרוצים מוציאים חתיכה וחותכים לריבועים
עוגות עם שוקולד וכו'-חותכים ומאחסנים בתוך קופסאות אחסון הכי פשוטות שיש

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה