הבעיה שאני מחפשת משהו זמין
כבר עדיף לקנות כתר מוכןראיתי גם יותר זול ב30 ש"ח רק לא מוצאת את זה עכשיו, חפשי בגוגל ספריי מקשיח בדים.
רעיון!אין לי עיצה איך להקשיח בד.
אבל אולי תצמידי את סרט התחרה לקשת ותניחי בצורת כתר?
רעיון הראשון-חשבתי על זה טבלתי שוב בדבק נראה מה יהיה מחר...כמה רעיונות שעולות לי :
תנסי לטבול שובפ'ם בדבק, אולי שתי שכבות יעשו עבודה יותר טובה.
אולי מריחה בלכה עבה על בסיס שמן. תעזור להקשחה.
את יכולה להשחיל למטה חוט ברזל. זה סתם ישב לה יותר יציב על הראש.
החוט ברזל נראה לי פחות יציב מקשת. וזה לא יתמוך בכל גובה הכתר
בדיוק חשבתי על זה אתמול ועשיתי ככה כי זה הדבק ההיחיד הלבן שהיה לי בבית. נראה נחכה עד מחרתוך כדי שאני עובדת על יצירה מפסיפס
ומשתמשת בדבק אקספרס לפסיפס
אני רואה שכתוב על גבי האריזה שהדבק משמש גם להקשחת בדים
יבוש מהיר תוך רבע שעה (יבוש סופי יותר זמן)
פשוט לטבול ולהמתין
זה נראה כמו דבק פלסטי אבל מאד סמיך
הוא בצבע לבן ואחרי היבוש נהפך שקוף
בהצלחה
זהו שזה לא ממש נהיה קשוחמקסים
תעדכני![]()
להדביק בטיסט קשיח בגיהוץכבר עדיף לקנות כתר מוכן
בכל זאת תודה
יש למישהי רעיון אחר שאפשר להכין בידיים?
זהאני יודעת אבל לא רציתי להדביק כלום.להדביק בטיסט קשיח בגיהוץ
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים