כללי איך מקשרים תיבות טקסט רבות באינדי CS4?

• הוסף לסימניות
יש לי 250 עמודים, איך אני מקשרת את כל תיבות הטקסט בכל העמודים בפעם אחת? יש דרך?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
יש רק תיבת טקסט אחת בכל עמוד? אם כן, יהיה די קל לכתוב סקריפט. איזה גירסה של אינדיזיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;357996:
יש רק תיבת טקסט אחת בכל עמוד? אם כן, יהיה די קל לכתוב סקריפט. איזה גירסה של אינדיזיין?

שאל את הרבס, הוא יגיד לך מי כבר בנה סקריפט חכם לזה.
סקריפט שמכוון אותך על שרשור כמה תיבות טקסט בעמוד!

• הוסף לסימניות
סקיפט פשוט כבר כתבתי לעצמי. השאלה זה אם זה יעזור לגינגיתץ בכל אופן, הנה הסקריפט שלי:

mydoc = app.activeDocument;
mypages = mydoc.pages;
for (aa = 0; aa <mypages.length -1; aa++){
if (mypages[aa].textFrames[0].nextTextFrame == null)
mypages[aa].textFrames[0].nextTextFrame = mypages[aa+1].textFrames[0];
}

• הוסף לסימניות
תודה לכולם.
אין לי מושג איך עובדים עם סקריפטים.
מישהו מוכן להסביר?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
בעיקרון, צריך לשמור סקריפט (קובץ עם סיומת js או jsx ) בתיקיית הסקריפטים של InDesign. הדרך הכי נוחה למצוא את התיקייה זה לפתוח את חלון הסקריפטים (windows>automation>scripts), לתת קליק ימיני על איזה סקריפט שכבר נמצא שם, לבחור reveal in explorer, וכך ייפתח תיקיית הסקריפטים הרצויה. שומרים שם את הסקריפט, ואז הוא אמור כבר להופיע בחלון הסקריפטים של InDesign. כדי להריץ אותו פשוט מקליקים פעמיים עליו.

• הוסף לסימניות
אריאל משום מה אני מקבל הודעת שגיאה
30477

• הוסף לסימניות
זה מה שקורה לי

קבצים מצורפים

• 111.png
    KB 7.1 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
גם אני ב CS5
שניתי ולא עזר

קבצים מצורפים

• 123456.png
    KB 7.6 · צפיות: 12

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה