התייעצות איך מרגילים תינוק בן שנה וחצי לישון ברצף ולהירדם לבד??

• הוסף לסימניות
ויותר מזה אם היא לידו אבל ממורמרת, כועסת וחסרת סבלנות למרות שהיא מנדנדת ומלטפת בנחת זה נחוה כדחיה.
הייתי מבדילה בין כועסת לחסרת סבלנות, אם היא חסרת סבלנות זה בסדר גמור,
כועסת או שונאת זו דחייה.

כל השאלה היא למה את נותנת יותר משקל למעשים או לרגשות.
לשניהם.

• הוסף לסימניות
על אף שהאשכול נפתח לגבי גיל שנה וחצי, אקפוץ על הנושא להתייחס לגיל יותר קטן
מנסיונינו ראינו דבר מדהים, כשתינוק (אפילו בן חודש) מתעורר בלילה אז אוטומטית האמא מתחילה לדבר איתו ולעשות לו תוך כדי הטיפול בו כל מיני פוצ'י מוצ'י וכו' (שזה דבר נהדר בפני עצמו), הבעיה היא שהתינוק מרגיש את זה מצויין ומרגיש כאילו סוג של 'בוקר' גם אם אנחנו לא רואים את זה בכלל.
מהנסיון שלנו ברגע שלא מדברים עם התינוק בכלל, אז הם קולטים שיש כזה דבר לילה ובו ישנים וגם אם צריך להתעורר לאכול וכו' זה תוך כדי השינה כי "עכשיו ישנים".
וכך גם הגיל שבו הם מתחילים לישון לילה שלם מגיע יותר מהר, כי הם פשוט קולטים בחושים הקטנטנים שלהם שיש כזה דבר לילה ובו ישנים

• הוסף לסימניות
בבקשה בבקשה!
אל תתני לו לבכות עד שהוא נרדם!!!
אז תסבלי קצת ותהיי איתו ותלטפי אותו

מניסיון:
הבכור שלי עד עכשיו סובל מחרדות נטישה כי אנשים "טובים" אמרו לי להשאיר אותו לבכות!
והוא בכה שעות וזה משפיע עליו עד עכשיו!!!
בילדים הבאים- אני התייחסתי לכל בכי והייתי איתם עד שנרגעו או עד שמצאתי מה מפריע להם- וקניתי את האמון שלהם בי. הם לא בוכים סתם!! הם יודעים שאני שם כל הזמן והם רגועים...
לא נורא, זה קשה מאד ובמיוחד באמצע הלילה אבל משתלם!

• הוסף לסימניות
בלת"ק
גם אני מרגילה עכשיו את הנסיכה שלי להרדם לבד.
בהתחלה אני איתה, קוראת איתה קריאת שמע ושרה לה כמה שירים של לילה טוב, וטז אני נשארת עוד כמה דקות בחדר (משתדלת לעשות משהו תו"כ כמו קיפול כביסה או סתם קצת סדר) ואז לאט לאט יוצאת מהחדר.
מה ששמתי לב שכשהייתי יושבת בשקט בחדר השני היא מיד היתה קופצת בבכי וכאני עושה קצת רעש (מסדרת, שוטפת כלים וכדו') היא נרדמת צ'יק צ'ק, במידה והיא מתבכיינת אני מזכירה לה להנית ראש ולשים מוצץ, וברוך השם טפו טפו טפו היא נרדמת יופי.

• הוסף לסימניות
מניסיון:
הבכור שלי עד עכשיו סובל מחרדות נטישה כי אנשים "טובים" אמרו לי להשאיר אותו לבכות!
והוא בכה שעות וזה משפיע עליו עד עכשיו!!!

סתם מענין מה ראית בו שהשפיע עליו החרדת נטישה?!
ומאד מענין מהי הצורה שעזבת אותו בוכה שהרגיש שאת נטשת אותו!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה