שיניים איך מרגיעים כאבים איומים אחרי השתלת שן???

• הוסף לסימניות
יש כדור שנקרא פוינט
הרופא הביא לי אותו לאחר עקירה כירורגית (עזר חלקית אבל גם משהו...)

• הוסף לסימניות
ואגב- לפעמים פשוט נגזר עלינו משמיים לסבול.
ייסורים מכפרים...

• הוסף לסימניות
עכשיו השגתי נקסין.
אשמח לשמוע אם אפשר לקחת את זה אחרי נורופן ואקמול.
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הדבר שעוזר הכי מהר לכאבים זה לקחת גזה, להקפיא אותה וכשהיא קפואה להצמיג אותנ ללחי באיזור הכואב. עוזר פלאים!
בנוסף לכך,
חשוב מאוד ליידע את הרופא בהקדם שיש לך כאבים עזים כדי שהוא יאמר לך אם זה נורמלי , לפעמים כאבים עזים מעידים על זיהום (לא תמיד) ולכן העניין של לקיחת אנטיביוטיקה חשוב מאוד להצלחת הניתוח וקליטת השתל!!!
בד"כ הכאבים נרגעים תוך יום.

• הוסף לסימניות
הדבר שעוזר הכי מהר לכאבים זה לקחת גזה, להקפיא אותה וכשהיא קפואה להצמיג אותנ ללחי באיזור הכואב. עוזר פלאים!
בנוסף לכך,
חשוב מאוד ליידע את הרופא בהקדם שיש לך כאבים עזים כדי שהוא יאמר לך אם זה נורמלי , לפעמים כאבים עזים מעידים על זיהום (לא תמיד) ולכן העניין של לקיחת אנטיביוטיקה חשוב מאוד להצלחת הניתוח וקליטת השתל!!!
בד"כ הכאבים נרגעים תוך יום.
הרופא שיניים מיד נתן לי אוגמנטין למניעת זיהום.
אני פחדתי להיפך - שזה אנטיביוטיקה מדי חזקה למטרה של 'מניעה'.

• הוסף לסימניות
הרופא שיניים מיד נתן לי אוגמנטין למניעת זיהום.
אני פחדתי להיפך - שזה אנטיביוטיקה מדי חזקה למטרה של 'מניעה'.
אני גם נגד אנטיביוטיקה, אבל אחרי שתל נותנים תמיד אוגמנטין.
סביר להניח שעד הבוקר הכאב יפחת משמעותית

• הוסף לסימניות
תחשוב בלימוד:)
קראתי פעם שהגראי''ל שטיינמן היה עושה עקירה בלא הרדמה כלל
רפואה שלמה.

• הוסף לסימניות
אלווופה!
ברור שלא ידעת, זו טעות נפוצה , ורק רצית לעזור.
רק מי שחפר על הנושא הזה יודע... :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה