הי אני אפרת
משתמש סופר מקצוען
- הוסף לסימניות
אני, באופן אישי, לא מתחזקת דוקא מזההשנה באמת שלא חייבים הרצאות בשביל להתעורר.
מספיק לעבור על זה-
![]()
![]()
![]()
בטחוני - מבצע "שומר החומות"
שימו לב הצבא סגר את כל הכבישים באזור גבול עזה פינה את החופים באזור סגר את הכניסות לכבישים באזור פרט לתושבי המקום הקבינט מתכנס עם מידע מודיעיני הכולל חשש של ירי טילים אף למרכז. נקוה בס"ד שהכל יהיה התראות שוא!!www.prog.co.il
![]()
בקשת תפילה - אסון המטוס!!!
אסון קשה: שלושה בחורי ישיבה נהרגו בהתרסקות מטוס קל. דיווח על אסון כבד מגיע מאוקראינה: שלושה בחורי ישיבה נהרגו בהתרסקות מטוס קל מעל שמי הקרפטים באוקראינה. המטוס התרסק לתוך בית מגורים. מלבד שלושת בחורי הישיבה גם הטייס עצמו נהרג במקום. שניים מהבחורים התגוררו במונסי ואחד בשכונת גולדס-גרין שבלונדון...www.prog.co.il
![]()
בקשת תפילה - אנא התפללו לרפואת החייל שנורה ע"י מחבל, בראל אחיה בן ניצה, בד"ה
מזעזע... ב.ד.ה :( :( :( למה כותבים שיש לו אח? לא אמרו שהיה בן יחיד? יחיד לאביו. האח והאחיות מאם. אבינו מלכנו נקום נקמת דם עבדיך.www.prog.co.il
![]()
![]()
בקשה - יוסף מרדכי בן יצחק ותהילה שמחה קדוש - ברוך דיין האמת
שיאמר לצרותינו די! תנחומים למשפחה, שלא תדעו עוד צער.www.prog.co.il
![]()
הטרגדיה הנוראית שארעה הבוקר
היא הייתה מהתושבות המוכרות בהר שמואל בירושלים, בהריון מתקדם, אבל אז היא נדבקה בנגיף הקורונה, הרופאים נלחמו על חייה, אבל הבוקר היא נפטרה למגינת לב, ארבעת היתומים בהם תינוק בן שנה לא מעכלים את האסון, בעלה שבור ורצוץ וכעת זה הזמן שלנו לסייע להם...www.prog.co.il
![]()
זה מה שעלה לי בשלוף, ולא נראה לי שצריך יותר מזה כדי להתעורר.![]()
טבע למוות בנחל בערב שבת!
טרגדיה קורעת לב: הילדים הקטנים מחכים לאבא - אך אבא לא יחזור יותר אלמנת האברך שטבע בנחל זועקת: "איך אפשר להסביר לילד קטן שאבא לא יחזור יותר" לתרומות: https://www.kupat.org.il/Project/456/?source=MIV הרב יעקב אשר היה מהאברכים החשובים ברכסים שבצפון, ביום שישי האחרון הוא יצא לטבול לכבוד שבת באחד...www.prog.co.il
כ---ל זה נכתב בדיוק לפני שנה..
זה ורק אחוז קטן ממה שבאמת קרה. (כל אחד ושקו הוא)
אם רק היינו יודעים, לא נראה לי שהיה מישהו שהיה נשאר אדיש ולא עושה הכל לקרוע שערי שמים!
שנה טובה ומבורכת! כתיבה וחתימה טובה!!
ורק בשורות טובות תמיד!!
אני מבינה שהשם רוצה שנתעורר מזה ונשוב אליו
אבל לא חושבת שזו הדרך, לא חושבת שאם זה מה שקרה השנה אז מי צריך עוד חיזוקים
תשובה בעיני, זה להתקרב באהבה רבה לאבא שמחכה לנו
הנושאים החמים