איך מרדימים ילדים?

• הוסף לסימניות
אצלי מה שקורה זה ככה (וכנראה אחזור קצת על דברי אחרים, אבל..)
1. התארגנות מוקדמת- לא בבת אחת- תתחילו להתארגן לארוחת ערב ב-5:30 נניח, שזה כולל איסוף משחקים וכו'..
2. ארוחה בנחת אם כי לא במשך שעה...
עד 6-6:30 להיות מוכנים למקלחת...
3. אם משחקים באמבטיה- מאוד מעייף, מנסיון אישי (אל תעשו לי לינץ, בנות בלבד)
4. התלבשות, סרוקים... - במיטה עם כוס חלב חם, חושך, דיסק לבחירה, שקט,
95% נרדמים, אם לא- אפשר ספר, במיטה!!! אין לקום אלא לצורך דחוף בלבד,
ב7:00 בד"כ שקט מוחלט.
(והגילאים- +- כאלה)

• הוסף לסימניות
ומה עושים כשהילד בן ה7 התחיל לחזור הביתה מהלימודים ב6:30? מתי אני אמורה להיות אמא שלו??

• הוסף לסימניות
עדן, מעצבן מאד!
אני קניתי את הספר המלאך הגואל
וג"כ התאכזבתי
הסיפורים שם אמורים להרדים את הילד (תמיד בסוף הסיפור זה מתחיל רגוע ומונוטוני עם כניסה לעולם השינה והחלומות)
אבל בתכל'ס זה סיפורים ארוכים
שמרדימים אותי כבר מהאמצע
חו"מ שהילדים כבר גילו את הטריק וכשזה מגיע לסוף, הם מבקשים סיפור חדש :)
---------------
לגבי ילדים שחוזרים מאוחר, זה ברור שאין מה לעשות
הוא מתחיל לגדול וככזה תצטרכי לאחר ו גם את שעת השינה
הרי לא תרדימי ילד בן 12 בשעה 7-8 יחד עם אחיו
לכן נמצאים עם הקטנים עד 7
מקשיבים לגדולים עד 8:30-9
ומתעצבנים על הטלפונים של הנערות עד 10-11
וב11 כבר מגיע בחור הישיבה לקבל קצת אמא עד 12 ;)
ובין לבין להיות קצת...אישה :) גם הוא ילד...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;633097:
ומה עושים כשהילד בן ה7 התחיל לחזור הביתה מהלימודים ב6:30? מתי אני אמורה להיות אמא שלו??

ילד בן 7 חוזר ב-6:30??? לא מוגזם?
נראה ששכחו שהילדים שלנו הם גם ילדים...

• הוסף לסימניות
באמת מוגזם.
הם מסיימים ב-6 עד שהוא מגיע יוצא 6:30...

הרגיעו אותי שיש להם הפסקות גדולות מאד למשחק והרעיון הוא שבמקום שישחקו למטה הם משחקים בחברה מבוקרת, משהו כזה.

• הוסף לסימניות
אין מה לעשות הם צריכים להתרגל לישיבות...
שם בכלל לא חוזרים הביתה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tamar;633200:
באמת מוגזם.
הם מסיימים ב-6 עד שהוא מגיע יוצא 6:30...

הרגיעו אותי שיש להם הפסקות גדולות מאד למשחק והרעיון הוא שבמקום שישחקו למטה הם משחקים בחברה מבוקרת, משהו כזה.
יש בזה משהו מועיל. לבן שלי אין כמעט חברים באזור שלו, הוא אמנם חוזר בארבע, אבל זה גם עוזר למלא את אחה"צ. בראשי חדשים הוא ממש משתעמם.

• הוסף לסימניות
תמר, בני בן התשע מסיים ב-4:10
גם שנה הבאה-כיתה ה'-מסיימים כך.
שש וחצי זה הזוי קצת...

• הוסף לסימניות
נדמה לי שזה תלוי אם חוזרים בצהרים הביתה שאז יש הפסק של שעתיים מהלימודים
או שאוכלים צהרים בחיידר ואז מתחילים את לימודי אחה"צ מוקדם יותר (וגומרים מוקדם יותר)
גיל 9 - גם אצל בני - חזרו ב6.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שקדיה;633298:
נדמה לי שזה תלוי אם חוזרים בצהרים הביתה שאז יש הפסק של שעתיים מהלימודים
או שאוכלים צהרים בחיידר ואז מתחילים את לימודי אחה"צ מוקדם יותר (וגומרים מוקדם יותר)
גיל 9 - גם אצל בני - חזרו ב6.

אני חושבת שיש קצת הבדל בין בן 9 לבן 7...
אצלנו בת"ת שלומדים רצוף עם ארוחת צהרים בתלמוד תורה מסיימים ב-4 ובתלמוד תורה שיש הפסקה מסיימים ב-5.
כיתות ו' מסיימים ב-6 - אבל אז זה כבר ילדים בני 11+ ולא בני 7 - יש הבדל...

נכתב ע"י חויד;633233:
אין מה לעשות הם צריכים להתרגל לישיבות...
שם בכלל לא חוזרים הביתה :)

כן, אבל אז הם בני 13+ וכבר לא ילדים קטנים...
חוץ מזה ברוב הישיבות קטנות כן חוזרים הביתה כל ערב ובישיבות גדולות הם כבר בחורים בני 16+ אז זה אחרת לגמרי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה