לא רוצה להרגיל אותה למשהו שלא תמיד אני יוכל לתת להטיול בחוץ בעגלה, אצלי עוזר פלאות...
גם שהיא בוכה או חייב שההיא תיהיה רגועה?אם את רגועה, אפשר פשוט לשים לה יד על הלב בעדינות,
בהתחלה יותר בחוזק ואחר כך לאט להרפות.
מעניין, אבל הרבה פעמים זה עובד.
מה זה אומר להתייאש?מוזיקה שקטה ניסיתי מלא דברים ניסיתי. ליטופים שירים לחישות תשיטה של 3 דקות מה לא ניסיתי אני בדרך להתיאש
יד הלוואי מדובר כנראה במקרה קשה הרבה יותר להכנס למיטה היא לא מוכנהבסיעתא דשמיא
לתת יד
עוזר מאוד.
אלי דובי שהיא אוהבת
שיהיה לה במה להאחז
שפו לאמא !! שמחזיקה בזה עד עכשיורק תיזהרי לא להשריש לה כל מיני הרגלים למשל ליטוף בלחי או לתת יד מעבר לכמה ימים, מנסיון מר של אחינית שנרדמת עד היום רק עם יד ורק של האמא!
אה בת כמה היא?.. 5..
בדיוק לכן שואלת מה עושים הבת שלי הגדולה יותר נרדמת לבד ואיתה פשוט לא הולךרק תיזהרי לא להשריש לה כל מיני הרגלים למשל ליטוף בלחי או לתת יד מעבר לכמה ימים, מנסיון מר של אחינית שנרדמת עד היום רק עם יד ורק של האמא!
אה בת כמה היא?.. 5..
אין לה כ"כ ברירה..שפו לאמא !! שמחזיקה בזה עד עכשיו
לאידעת משו ספציפי לייעץ לך כי לכל אחד עוזר משו אחר, הבת שלי למשל גם בגיל הזה נרדמת עם הפתקים של השמיכה.. בלי זה ה’ ישמור..בדיוק לכן שואלת מה עושים הבת שלי הגדולה יותר נרדמת לבד ואיתה פשוט לא הולך
חמש שנים אם היא לא הייתה אמא כזו טובה היא הייתה מוצאת כבר פתרוןאין לה כ"כ ברירה..![]()
אני חולקת על זה שאמא טובה = אמא שנותנת כל יום יד לילדה בת 5..חמש שנים אם היא לא הייתה אמא כזו טובה היא הייתה מוצאת כבר פתרון
(אולי היא חלשה/עצלה מלמצוא פתרון.......)
לא מחלוקת ..... ח"ואני חולקת על זה שאמא טובה = אמא שנותנת כל יום יד לילדה בת 5..
כמובן שזה מעצלנות וחולשה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים