איך מרוקנים את המחשב מהפסולת?

• הוסף לסימניות
כונן C וכונן D כמעט מלאים :mad:
יש לי די הרבה זכרון (יחסית) והמחשב כמעט ולא זז.
בעקבות חיפושים פה, ראיתי שיש אפשרות לעשות ניקוי דיסק, וכן להשתמש בתוכנת ccleaner
מישהו יכול להדריך אותי מה אפשר למחוק בטוח ומה לא?
התחלתי לעשות ניקוי דיסק לכונן C. אז בברירת מחדל שהוא נותן לי הוא מרוקן 6 מ"ב.
זה כלום.
יש לי קבצים זמניים שמכילים 6 ג'יגה. אפשר למחוק אותם?
וקבצי דיווח שגיאות אפשר למחוק?
זה בשלב ראשון ואח"כ נעבור לכונן D ולתוכנה הנ"ל.
תודה רבה לכולם

• הוסף לסימניות
בתוכנה CCLEANER ברגע שלוחצים על "הפעל ניקוי" הוא מנקה כל מה שצריך וכל מה שהוא עושה עין מה לדאוג ולאפשר לו שימחוק הכל

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י zeevgros;1461254:
בתוכנה CCLEANER ברגע שלוחצים על "הפעל ניקוי" הוא מנקה כל מה שצריך וכל מה שהוא עושה עין מה לדאוג ולאפשר לו שימחוק הכל

בטוח בזה?
כי ראיתי פה תגובות של אנשים, שלפעמים הוא הורס קבצים שצריכים אותם.
אשמח לשמוע עוד תגובות.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי , אני לא נתקלתי איתו בבעיות......

מה שכן - עדיף גם להכנס שם לאפשרות - רישום, סרוק אחר סוגיות , - ולאחר הסריקה לעשות תקן , ותשמור,
בהצלחה!
אחרי פעולה זו המחשב יזוז מעט יותר מהר

• הוסף לסימניות
אסור למחוק בעיניים עצומות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;1461389:
אסור למחוק בעיניים עצומות.

חיכיתי לתגובה שלכם...
אז מה אתם אומרים לעשות? מה אפשר למחוק בוודאות ומה לא?
תודה

• הוסף לסימניות
הלו? מי יכול להושיע אותי?
אני מרוקנת ומרוקנת ועדיין הפס של כונן D אדום!!!
מה עושים?

• הוסף לסימניות
בסי קליינר תמחק קבצים זמניים בלבד, זה מה שאני עשיתי ועבד מצוין

• הוסף לסימניות
צריך למחוק גם מסל מחזור!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה